Wet n Wild är kändisarnas favorit

Wet n Wild startade i New York år 1979 med att producera nagellack och läppstift. De har sedan dess flyttat sin verksamhet till Los Angeles i Kalifornien, vilket för dem känns självklart eftersom det är där kändiseliten håller till. Wet n Wild är mycket populär bland många av Hollywoods hetaste profiler, tack vare dess stora utbud av makeup, deras höga kvalité och för deras val att aldrig testa smink på djur. Bland anhängarna återfinns bland annat Claire Danes, Meryl Streep, Jessica Biel och Paris Hilton. Wet n Wild har även blivit nominerade till många priser och vunnit flera av dem, däribland Cosmopolitan Beauty Award.

Wet n Wild testar inte på djur

Wet n Wild arbetar efter mottot att alla ska kunna handla deras produkter och känna att de hittar vad de letar efter; oavsett ålder, hudfärg eller plånbok. Wet n Wild är ett av de mest prisvärda varumärkena i branschen för kosmetika, och har exempelvis inte höjt priset på nagellack sedan starten -79. Dessutom är alla produkter från Wet n Wild icke-djurtestade, och märkta med symbolen för cruelty free. Alla produkter är 100 % icke testade på djur, vilket de arbetat med redan från starten. Flera produkter har dessutom ett helt vegetabiliskt innehåll.

Wet n Wild är kända för många produkter, inte minst deras foundation, highlighter och nagellack. Bland utstickarna finns Wet n Wild Photo focus foundation, en flytande foundation för fotografering, som tagit kändisvärlden med storm, som dagligen figurerar på sociala medier och som ofta blir fotograferade på röda mattan där en prickfri makeup och outfit är nummer ett.