Nässelpulver

Nässelpulver ger dig möjligheten att ta tillvara på brännässlans näringsrika innehåll på ett enkelt sätt, utan att behöva plocka och förvälla egna brännässlor. Nässelpulver kan användas till recept för smoothies, gröna shorts eller i matlagning för extra näring. Här hittar du varianter av rawfood och ekologiskt nässelpulver, naturella och utan tillsatser.

Innehållet i nässelpulver

Brännässla (Urtica dioica) är inte bara ett ogräs utan även en av naturens näringsrika växter. Nässlan är rik på flera vitaminer och mineraler samt klorofyll och aminosyror. Nässlan kallas ibland för landväxande alger tack vare sitt näringstäta innehåll. Bland annat finns ett rikt innehåll av järn, flera B-vitamin, vitamin C och vitamin K. Nässlan innehåller även basiska ämnen, vilket gör nässelpulver till ett basbildande livsmedel som kan hjälpa till att neutralisera sura miljöer.

Nässelpulver är en koncentrerad form av brännässla, där alla näringsämnen är bevarade. Brännässlans smak påminner om spenat, och för dig som inte uppskattar denna smak kan du enkelt dölja den i en fruktig smoothie, eller sväljer den snabbt i en hälsoshot. Nässelpulvret kan även användas i matlagning där du vill näringsboosta din mat, till nässelsoppa eller till nässelte.

Prova nässelpulver redan idag och påbörja en ny, hälsosam vana i vardagen!

Läs mer
Filtrera
Sortering
Popularitet
Filtrera
Urval
Varumärke
Superfruit1 Re-fresh Superfood1 RawPowder1 Holistic1
Märkning
Vegan 3
Ekologisk 3
Sortering
Popularitet
Filtrera
Filtrera 4 produkter
Urval
Varumärke
Superfruit1 Re-fresh Superfood1 RawPowder1 Holistic1
Märkning
Vegan 3
Ekologisk 3
Sortering
Popularitet
Re-fresh Nässla
1 kg
239 kr
4,9
4.9
Betyg: 4.89 / 5
Nässelpulver
250 g
79 kr
4,8
4.8
Betyg: 4.82 / 5
Nässla
250 g
20%
95 kr
119 kr
4,6
4.6
Betyg: 4.56 / 5