Välkommen till Svensk Hälsokost.

Det här är Svensk Hälsokost

Vi är företaget med hjärtat som slår lite extra för en hälsosam livsstil med omtanke om människa och miljö. Vi som arbetar på Svensk Hälsokost är personer med ett genuint intresse och stora kunskaper kring hälsa och träning. Vi tycker att det ska vara lätt att göra val som får dig att må bra, och vi vill hjälpa dig på vägen genom att förmedla hälsoinspiration och träningsglädje samtidigt som vi erbjuder naturliga produkter som rör alla områden inom hälsa, träning, livsmedel och skönhet.

Det ska vara lätt att göra val som får dig att må bra, och med naturliga och rena produkter vill vi hjälpa dig på vägen.

Vi anser att naturlig skönhet och välmående kommer inifrån och vi vill ge dig goda förutsättningar till att enkelt hitta just dina perfekta produkter. I vårt sortiment hittar du trygga kosttillskott, växtbaserade läkemedel som är godkända av läkemedelsverket, naturlig och ekologisk hudvård, ekologiska livsmedel och träningstillbehör av högsta kvalitet från välkända varumärken.

Inspiration och vägledning

Vi vet att du som kund är unik och därför vill vi inspirera dig till att hitta det just du söker för att uppnå en hälsosam och aktiv livsstil. Vi vill hjälpa dig att ta hand om kropp och sinne på ett sätt som passar just dig. Vi tycker att det är viktigt att du får utgå ifrån din nivå och dina egna mål - det ska vara enkelt att göra sunda val i vardagen!

Vi erbjuder dig spännande och välskrivna artiklar, informativa nyhetsbrev samt smakrika och hälsosamma recept och vi hoppas att du också blir inspirerad till att prova nya saker.

Recept på hemmagjord rakkräm. På vår inspirationssida hittar du flera härliga recept.

Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap

Det är inte alltid lätt att veta vilka tillskott eller produkter som faktiskt fungerar. Vi vill därför finnas här och dela med oss av vår långa erfarenhet och breda kunskap inom området. Vi är samtidigt ständigt på jakt efter utveckling och ny kunskap och därför är vi snabba med att ta till oss värdefulla nyheter. Vi har svaren på alla frågor som rör oss och vi vill alltid dela med oss av det vi kan till dig som kund för att förenkla dina val i vardagen. Genom att inspirera med vårt sortiment som består av både egna produkter och välkända leverantörer samt genom att ge goda råd så vill vi guida dig till ett hälsosammare liv.

Omtanke om kropp och själ

För oss på Svensk Hälsokost är det viktigt att våra produkter är säkra och att du kan lita på att du får det absolut bästa när du handlar från oss. Vi arbetar därför noggrant genom alla led från produktion och inköp till information och leverans ut till dig. Vi ställer alltid höga krav på kvalitet och hantering och vi följer alla rådande regler kring livsmedel och kosttillskott.

För att du ska känna dig trygg med dina val har vi mycket höga krav på såväl våra egna produkter som de från våra leverantörer och samarbetspartners. Vi förmedlar genuin svensk kvalitet till dig som kund och alla våra produkter kontrolleras noga och produceras i fabrik som följer HACCP-standard. Du kan lita på att vi alltid följer livsmedelsverkets rekommendationer och ser till att våra produkter inte innehåller några förbjudna eller dopingklassade ämnen. Om du vill veta mer om vårt kvalitets- och miljöarbete så kan du läsa mer här.

Inom koncernen finns även vårt moderbolag Svenskt Kosttillskott där vi erbjuder kvalitetssäkra kosttillskott för den aktive.