Håravfall

Att drabbas av håravfall och känna sig tunnhårig kan vara besvärande för både kvinnor och män. Det finns många orsaker till att man tappar hår, där stress, dålig kost, slitsam styling och hormonförändringar är några av de vanligaste faktorerna. Under denna kategori hittar du produkter med näring till hår och hårbotten.

Motverka håravfall

Upplever du att håret blivit tunnare och önskar stimulera hårtillväxten, bör du först och främst se över din livsstil. Hur mycket vi än önskar, finns det ingen mirakelkur för att motverka håravfall och tunnhårighet på hjässan. Börja med att äta en näringsrik kost med mycket vitaminer och mineraler som kan hjälpa till att främja den normala hårväxten och använd hårprodukter som ger näring till hårstrået. Det finns även framgångsrika produkter speciellt utvecklade för att ge en behandling till hår och hårbotten som används i förebyggande syfte.

Ett välmående hår kan ses som den första pusselbiten mot håravfall och för att bibehålla en normal hårväxt. Genom att förebygga och behandla de första tecknen på håravfall kan du bromsa att du drabbas av tunt hår. Hos oss finns serum, spray och hårbottenbehandling. När håravfallet väl är ett faktum, finns det produkter som kan hjälpa till att dölja tunt hår och högt hårfäste.

Läs mer
Filtrera
Filtrera 3 produkter
Varumärke
Plantur391 Dr Organic1 Dr Hauschka1
Hårtyp
Torrt hår 2
Normalt hår 1
Känslig hårbotten 1
Sortering
Popularitet