Om ossHistoriaVarumärken

Det här är Svensk Hälsokost

Vi vill välkomna dig hit till oss på Svensk Hälsokost. Vi är företaget med hjärtat som slår lite extra för en hälsosam livsstil med omtanke om människa och miljö. Vi vet att du som kund är unik och därför vill vi inspirera dig till att hitta det du söker för att du ska kunna uppnå dina egna mål. Vi anser att naturlig skönhet kommer inifrån och vi vill ge dig goda förutsättningar till att enkelt hitta just dina perfekta produkter. Hos oss finner du förutom ett stort utbud av hälsokost och skönhetsprodukter även många ekologiska och allergivänliga alternativ.

Vi som arbetar på Svensk Hälsokost är personer med ett brinnande intresse och stora kunskaper kring hälsa och träning. För att du ska känna dig trygg med dina val har vi mycket höga krav på såväl våra egna produkter som de från våra leverantörer och samarbetspartners. Vi förmedlar genuin svensk kvalitet till dig som kund och alla våra produkter kontrolleras noga och produceras i fabrik som följer HACCP-standard. Du kan lita på att vi alltid följer livsmedelsverkets rekommendationer och ser till att våra produkter inte innehåller några förbjudna eller dopingklassade ämnen.

Inom koncernen finns även vårt moderbolag Svenskt Kosttillskott där vi erbjuder kvalitetssäkra kosttillskott för den aktive.