Bi-Salva Burk
30 ml
Bi-Salva Burk
79 kr
 
4,0
4 / 5
Betyg: 4 / 5
Bi-Pro Salva
7.5 ml
Bi-Pro Salva
79 kr
 
3,9
3.86 / 5
Betyg: 3.86 / 5

Hudsalva på bivax och grankåda

BI-PRO Bi-Salva fungerar som en universalsalva för utvärtes bruk som skyddar och mjukgör din hud från torrhet och andra lindriga hudbesvär. Salvan innehåller mjukgörande bivax som använts inom hälsa och välbefinnande i århundraden tack vare dess skyddande egenskaper som håller binas honung och pollen säkra mot väder och vind.

För att bin ska må bra och vara gynnsamma för ett friskt kretslopp tillsammans med deras centrala roll av pollinering och honungs- och vaxproduktion, krävs det att bivaxet byts ut varje år. Därför passar det bra att människor använder sig utav det och ta tillvara på vaxets många egenskaper. Genom att vi människor använder oss av det naturliga bivaxet så att det regelbundet byts ut minskas även spridningen av sjukdomar hos bina.

Förutom bivaxet har naturliga ingredienser som grankåda, sheasmör och naturliga oljor tillsatts för att ytterligare mjukgöra och skydda huden med hjälp av naturens egna krafter. Kåda från granen utvinns med minimal syretillförsel direkt från trädet och kommer i sin renaste form i salvan. BI-PRO har salvor i burk och som praktiskt stift att ha med sig på resan eller i väskan.