Tea Tree olja

Tea tree-oljan är en naturlig, eterisk olja som har ett hundratal verksamma ämnen i sig. Tea tree-oljan har som många andra andra eteriska oljor flera användningsområden och passar till vardagliga bestyr och rutiner när du vill dra nytta av dess fräscha doft eller renande egenskaper.

Hudvårdsprodukter med Tea tree

Tea tree olja på huden har många positiva effekter och fördelar som kan vara till hjälp för olika sorters hudbesvär. Vid problem- och oren hy som pormaskar och fet hud kan några droppar av oljan i din vanliga dagkräm göra susen och ge snabba resultat. Du kan också prova att använda den i ett hemmagjort ansiktsvatten eller en renande kroppsskrubb. Läs mer om Tea tree-oljans ursprung och framställning.

Doften från Tea tree-oljan är kraftfull, aromatisk och har även antiseptiska egenskaper och är tillsammans med eukalyptus ett uppskattat tillskott i bland annat deodoranter och after-shaveprodukter. Med Tea tree olja kan klåda och insektsbett lindras och kan även motverka uppkomsten av hudutslag och den kraftfulla lukten anses vara avskräckande för insekter.

Pure Tea Tree olja står på gammalt träd.

Läs mer
Filtrera
Sortering
Popularitet
Filtrera
PURE Tea Tree EKO
10 ml
Healthwell PURE Tea Tree EKO
99 kr
4,6
4.6
Betyg: 4.63 / 5
PURE Tea Tree EKO
33 ml
Healthwell PURE Tea Tree EKO
179 kr
4,6
4.6
Betyg: 4.63 / 5