Läs mer

Tea Tree olja

Tea tree-oljan är en naturlig, eterisk olja som har ett hundratal verksamma ämnen i sig. Tea tree-oljan har som många andra andra eteriska oljor flera användningsområden och passar till vardagliga bestyr och rutiner när du vill dra nytta av dess fräscha doft eller renande egenskaper.

Filtrera
Filtrera 4 produkter
Urval
Varumärke
Healthwell PURE2 Crearome1 Better You1
Märkning
Vegan 3
Sortering
Popularitet
Tea Tree olja EKO
10 ml
PURE Tea Tree EKO
-20%
63 kr
79 kr
4,5
4.52 av 5
Betyg: 4.52 / 5
Tea Tree olja EKO
33 ml
PURE Tea Tree EKO
-20%
119 kr
149 kr
4,5
4.52 av 5
Betyg: 4.52 / 5
Eterisk Tea Tree
30 ml
Crearome Eterisk Tea Tree Olja
139 kr
 
4,8
4.83 av 5
Betyg: 4.83 / 5
Tea Tree olja
10 ml
Better You Eterisk Tea Tree olja EKO
109 kr
 

Hudvårdsprodukter med Tea tree

Tea tree olja på huden har många positiva effekter och fördelar som kan vara till hjälp för olika sorters hudbesvär. Vid problem- och oren hy som pormaskar och fet hud kan några droppar av oljan i din vanliga dagkräm göra susen och ge snabba resultat. Du kan också prova att använda den i ett hemmagjort ansiktsvatten eller en renande kroppsskrubb. Läs mer om Tea tree-oljans ursprung och framställning.

Doften från Tea tree-oljan är kraftfull, aromatisk och har även antiseptiska egenskaper och är tillsammans med eukalyptus ett uppskattat tillskott i bland annat deodoranter och after-shaveprodukter. Med Tea tree olja kan klåda och insektsbett lindras och kan även motverka uppkomsten av hudutslag och den kraftfulla lukten anses vara avskräckande för insekter.

Pure Tea Tree olja står på gammalt träd.