Hyaluronsyra

Ta hand om kroppen och huden både på insidan och utsidan! Hyaluronsyra återfuktar huden på djupet och är samtidigt ett verksamt ämne inom ledvätskan. Svensk Hälsokost erbjuder flera produkter med hyaluronsyra och hjälpämnen, vilket främjar vård av hår, hud och naglar, samt inspirerar till att ta hand om kroppen inifrån och ut.

Vad är hyaluronsyra?

Hyaluronsyra (Hyaluronic acid) är trots sitt namn ingen syra, utan en slags sockerart som kallas glykosaminoglykan. Kroppen skapar hyaluronsyra naturligt, men produktionen minskar med åldern.

Varför är hyaluronsyra bra för huden?

Hyaluronsyra är mycket viktig för huden eftersom hyaluronsyra binder och bevarar fukt, samt motverkar uttorkning. Detta gör att hyaluronsyra är en mycket populär produkt inom hudvård, skönhetsprodukter och ansiktskrämer. Hyaluronsyra är även väldigt populärt inom kosttillskott för hud, hår och naglar.

Varför är hyaluronsyra bra för lederna?

Hyaluronsyra finns naturligt i ledvätskan i kroppen, och agerar som en slags smörjning. Ledvätskan fungerar också stötdämpande och gör att vi kan stå emot den belastning lederna utsätts för dagligen.

Vilken produkt med hyaluronsyra ska jag välja?

Vill du ge din hud extra kärlek? Då kan du kombinera hyaluronsyra med kollagen för att boosta huden. Vill du få i dig hyaluronsyra för att främja en normal ledfunktion? Då kan du kombinera tillskottet med kollagen och MSM för att ge lederna lite extra omtanke.

Läs mer
Filtrera
Sortering
Popularitet
Filtrera
Varumärke
Healthwell3 Svenskt Kosttillskott1
Märkning
Vegan 3
Individanpassat
Henne 1
Sortering
Popularitet
Filtrera
Filtrera 4 produkter
Varumärke
Healthwell3 Svenskt Kosttillskott1
Märkning
Vegan 3
Individanpassat
Henne 1
Sortering
Popularitet
Hyaluronsyra 500
60 kaps
Healthwell Hyaluronsyra 500
349 kr
4,3
4.3
Betyg: 4.33 / 5
Hyaluronsyra 250
90 kaps
Healthwell Hyaluronsyra 250
299 kr
4,6
4.6
Betyg: 4.59 / 5
Hyaluronsyra 100
90 kaps
Healthwell Hyaluronsyra 100
199 kr
4,0
4
Betyg: 4 / 5