Handledslindor

Handledslindor och wrist bands är användbara träningstillbehör vid kraftsport, som tyngdlyftning och styrketräning, och andra svettiga sporter. Välj och vraka bland vårt utbud av kvalitetslindor från Better Bodies och Strength - marknadsledande inom wrist wraps!

Vilken ska jag välja?

Det finns olika typer av elastiska handledslindor, där vissa lindor ger ett bra handledsstöd och stabilitet vid tunga lyft. Andra handledslindor motsvarar svettband som du kan ha med dig runt handleden istället för att behöva släpa på en handduk genom hela träningspasset.

Tunga lyft sliter på handlederna, och efter många lyft kan du uppleva att handlederna blir trötta medan du fortfarande har mycket ork i de stora muskelgrupperna du egentligen vill träna. Ett extra stöd för vristerna kan då underlätta för att du ska kunna avlasta handlederna och kunna fortsätta att träna så tungt som du önskar. Extra support för vristerna kan också verka skadeförebyggande mot snedbelastning. Bra handledslindor är utformade på olika sätt, och de flesta är lätta att fästa runt vristerna. Många wrist wraps har även tumhål för bättre passform.

Handledslindor är idag ofta snyggt designade, och ger därför även en snygg detalj till din träningsoutfit - ett extra plus vid sidan av dess funktion!

Läs mer
Filtrera
Sortering
Popularitet
Filtrera