Celluliter, bristningar, ärr

Bristningar, ärr och celluliter är helt naturligt och något vi alla drabbas av i livet, men också något som ingen egentligen vill ha. Här hittar du produkter för att förebygga och behandla bristningar samt produkter att använda mot celluliter och ärr.

Behandla bristningar och ärr

I samband med graviditet eller snabb viktuppgång är det vanligt att man drabbas av bristningar i huden, och vem som drabbas kan bero på såväl hudens elasticitet, hormoner och hur snabbt viktuppgången sker. Här hittar du vårdande oljor, speciellt anpassade till gravida, som kan användas under hela graviditeten, efter förlossning och under amning. En vårdande olja hjälper till att hålla huden mjuk och elastisk.

Här hittar du även produkter med vårdande ämnen som kan hjälpa till att förebygga missfärgningar vid exempelvis solning. Ärr efter skador, akne eller kejsarsnitt kan vara svåra att dölja, och framhävs ofta vid solbränna.

För dig som vill få bukt med dina celluliter finns här flera produkter att välja bland. Prova till exempel en skön massage för att stimulera blodcirkulationen på de aktuella områdena.

Låt inte ärr, bristningar och celluliter besvära dig - här hittar du produkter som kan hjälpa dig.

Läs mer
Filtrera
Sortering
Popularitet
Filtrera
Varumärke
Remescar1 RÉVVI1 Beurer1
Fri från
Fri från sulfat 1
Fri från parfym 1
Sortering
Popularitet
Filtrera
Filtrera 3 produkter
Varumärke
Remescar1 RÉVVI1 Beurer1
Fri från
Fri från sulfat 1
Fri från parfym 1
Sortering
Popularitet
Cellulit Massage
1 st
Beurer Cellulit Massage CM50
509 kr
4,8
4.8
Betyg: 4.83 / 5
Remescar Ärrstift
5,4 g
159 kr
3,5
3.5
Betyg: 3.5 / 5