Posture Position
Svart
Swedish Posture Position
645 kr
 
2,3
2.33 av 5
Betyg: 2.33 / 5
Posture Flexi
Svart
Swedish Posture Flexi
395 kr
 
3,6
3.6 av 5
Betyg: 3.6 / 5

Historien bakom Swedish Posture

Grundaren av företaget heter Emma Pihl och det var efter tjatande föräldrar och ett brutet nyckelben som hon började leta efter en produkt som kunde ge henne stöd för ryggen och en bättre hållning. Då hon inte hittade vad hon sökte så föddes idén till den första hållningsvästen Posture Classic.

Tanken bakom produkterna från Swedish Posture är att de ska bidra till en förbättrad hållning medan du gör annat. Det unika med produkterna är också att de påminner dig om att aktivt arbeta för en bättre hållning istället för att verka som en avlastande funktion. Du får helt enkelt träna dig till en bättre hållning genom att musklerna aktiveras på rätt sätt.

I Swedish Postuers produktutbud finns förutom hållningsvästarna även balansträningsredskapet Posture Balance samt Mini Gym som aktiverar din överkropp och tränar dina muskler till en bättre hållning. En rak hållning signalerar till både dig själv och din omgivning känslan av en självsäker och trygg person. Så stärk din överkropp och eliminera smärta och ryggproblem genom att förbättra din hållning med hjälp av Swedish Posture.