Bli Hälsoinspiratör för Svensk Hälsokost!

Brinner du för ett hälsosamt liv med en lagom balans mellan motion och kost? Är du särskilt intresserad av ekologiska och/eller veganska produkter? Tycker du dessutom om att dela med dig av din livsstil i bloggar och sociala medier? Då kanske du passar som hälsoinspiratör hos oss på Svensk Hälsokost!

Våra förväntningar

För att passa som ambassadör hos oss behöver du ha ett gediget intresse för hälsa, kost och rörelse. Du vill vara med och skapa och påverka morgondagens hälsotrender och du känner dig bekväm med att göra detta via dina sociala medier. Kanske har du ett stort intresse för vegetarisk matlagning, kanske vill du dela med dig av hur du får ihop yogan med familjelivet eller kanske bakar du magiska desserter utan socker - det viktigaste är att du vill dela med dig och inspirera andra till att skapa en hälsosam livsstil.

Du lägger upp foton, filmer och text på exempelvis en blogg eller Instagram där du berättar om produkterna du använder och tipsar dina följare om nya hälsosamma vanor, recept eller träningsformer. Du behöver inte vara någon proffsfotograf för att bli hälsoinspiratör hos oss - det viktigaste är att dina inlägg är motiverande, genomtänkta och genuina.

Vi vill också att du:

  • Har en sund inställning till träning, mat och hälsa
  • Har träning eller rörelse som en del av din vardag, oavsett vilken träningsform det gäller

  • Har möjlighet att ibland jobba i våra montrar på event

  • Är minst 18 år

  • Vill dela med dig av ditt hälsosamma liv och inspirera andra

Det här erbjuder vi

Som hälsoinspiratör för Svensk Hälsokost blir du en del av vårt team av hälsointresserade personer och får nya kontakter med likasinnade som du kan inspireras av. Du får ta del av hela vårt sortiment till ett extra förmånligt pris och ibland är du först med att testa och dela med dig av våra nya produkter som lanseras. Dessutom får du möjlighet att vara med på mässor och event som rör hälsa, kost och träning där du får träffa våra kunder.

Låter det här som något för dig? Fyll i vårt ansökningsformulär nedan!

>>Ansök till att bli Hälsoinspiratör här