Varumärket Healthwell

Om ossHistoriaVarumärken

Våra egna varumärken

Vi på Svensk Hälsokost vill att skönhet och hälsa ska vara för alla och våra produkter kännetecknas av genuin svensk kvalitet. De flesta av våra egna produkter tillverkas i Sverige både för att vi vill värna om miljön men även för att vi ska kunna kontrollera tillverkningen genom hela processen. Vi tillhandahåller säkra och naturliga produkter av högsta kvalitet och vår tillverkning sker därför i fabriker som följer HACCP-standard. HAACP står för Hazard and Critical Control Points och detta innebär att tillverkningen noga kontrolleras och livsmedelsproduktionen bedöms hela vägen så att du som konsument kan vara övertygad om att produkten är säker för dig.

Healthwell

Varje dag används våra hälsokostprodukter av medvetna personer över hela landet. I vår produktserie Healthwell hittar du ett brett utbud av produkter som vitaminer, mineraler, örter, nyttiga fettsyror och livsmedel. Dessa produkter är framförallt framtagna för dig som värderar naturlig och ekologisk hälsokost högt. Våra burkar är märkta med symbolen Vegetarian Friendly vilket betyder att tabletterna eller kapslarna är tillverkade från vegetabilier. Tabletterna är sammansatta av naturlig kokosolja och kapslarna av cellulosa. Förutom att produkterna innehåller naturliga ämnen så framställs de även på varsam väg genom kallpressning så att inga viktiga näringsämnen ska förstöras i processen.

Produktserien Core


Svenskt Kosttillskott

Svenskt Kosttillskott är varumärket för dig som tränar och lever en allmänt aktiv livsstil. Dessa kosttillskott hjälper dig att snabba på din återhämtning efter träning, bygga muskler, komma i bättre form eller bara må allmänt bra. Våra produkter är framtagna i nära samarbete med idrottare, näringsfysiologer och personer med bred kunskap inom näringslära och biokemi. Syftet med serien är helt enkelt att du ska kunna förbättra dina resultat och nå din målsättning.