Om ossHistoriaVarumärken

Våra egna varumärken

Healthwell - Hälsokost för hela familjen!

Hälsokost ska vara för alla! Därför har vi tagit fram vårt eget prisvärda varumärke, som går under namnet Healthwell. Det är modern produktlinje av högsta kvalitet framtagen för din hälsa och ditt välmående. Alla våra produkter tillverkas efter kontrollprogrammet HACCP, för att nå upp till den höga standard som vi utlovar.

Vitaminer, mineraler samt näringsrika växter och bär är några av de produktertyper som finns i Healthwells produktsortiment. Vad de alla har gemensamt är att de innehåller rikliga doser som ger dig vad som krävs för ett bra resultat, samtidigt som du kan vara säker på att de inte överskrider de godkända gränserna.

Healthwell


Svenskt Kosttillskott - Core serien

Är du mer sportigt inriktad, är vår Core-serie från Svenskt Kosttillskott något för dig. Produkterna utvecklas i samråd med personliga tränare, idrottare, näringsfysiologer och andra experter. Liksom Healthwell är alla produkterna av HACCP-standard - ett bevis på kvalitet!

Svenskt Kosttillskott har även ett nära samarbete med ett flertal framstående atleter, som har valt att använda sig av Core-serien, vilket kan ses som ytterligare ett bevis på svårslagen kvalitet!

Svenskt Kosttillskott Core


Vi stödjer Barncancerfonden

Alla barn förtjänar ett friskt liv, och därför har vi på Svensk Hälsokost valt att samarbeta med barncancerfonden som vänföretag. För varje såld produkt ur Healthwell-sortimentet skänks 1 krona oavkortat till deras fond. Vi vill även tacka dig som kund för att du hjälper oss att hjälpa alla de barn som haft den enorma oturen att insjukna i cancer, samt deras familjer som påverkas både känslomässigt och socialt - Tillsammans är vi starka!

Healthwell stödjer Barncancerfonden