Våra egna varumärken på Svensk Hälsokost

Vi på Svensk Hälsokost vill att skönhet och hälsa ska vara för alla och våra produkter kännetecknas av genuin svensk kvalitet. De flesta av våra egna produkter tillverkas i Sverige både för att vi vill värna om miljön men även för att vi ska kunna kontrollera tillverkningen genom hela processen. Vi arbetar ständigt med att ta fram nya innovativa produkter med hög kvalitet. För att du som kund ska få det allra bästa!

Healthwell

Vi tycker att alla ska ha möjlighet att leva ett hälsosamt och sunt liv, därför lanserade vi Healthwell 2011. Högkvalitativa kosttillskott till rimliga priser. Varje dag används våra hälsokostprodukter av medvetna personer över hela landet. I vår produktserie Healthwell hittar du ett brett utbud av produkter som vitaminer, mineraler, örter, nyttiga fettsyror och livsmedel. Dessa produkter är framförallt framtagna för dig som värderar naturlig och ekologisk hälsokost högt. Många av våra burkar är märkta med symbolen Vegetarian Friendly vilket betyder att tabletterna eller kapslarna är tillverkade från vegetabilier. Tabletterna är sammansatta av naturlig kokosolja och kapslarna av cellulosa.

Produkter ur varumärket Healthwell.

Det ska vara lätt att göra val som får dig att må bra. Med naturliga och rena produkter hjälper vi dig på vägen

Healthwell PURE

Healthwell PURE är en produktserie som innehåller rena och naturliga ingredienser. Healthwell PURE inkluderar de allra finaste oljorna som kan användas till både matlagning och skönhetsprodukter. Här hittar du flera kallpressade och ekologiska oljor som gör sig utmärkta som förhöjare av en god måltid eller till hudvård. Sortimentet består även av eteriska oljor som är perfekta för aromaterapi, hudvård och skönhet. Med hjälp av produkter från Healthwell PURE är det enkelt att följa med i de senaste trenderna med gör-det-själv-produkter eller bara få till en avkopplande stund när du behöver den som bäst.

Produkter från Healthwell Pure i naturen.

Sometimes complexity exists in the simplest form

Healthwell QURE

Healthwell QURE är en produktserie moderna kosttillskott med terapeutiskt och högdoserat innehåll. Vi har utvecklat QURE som ett komplement till vårt övriga hälsosortiment och som innehåller avancerade produkter, som ger det lilla extra till dig.

Healthwell QURE har bland annat liposomala kosttillskott som har en överträffad biotillgänglighet. Tillskotten är tillverkade genom en avancerad teknologi där liposomer (en slags fettbubblor) används för att kapsla in och skydda näringsämnena.

Healthwell QURE

When less is more

Core

Under varumärket Svenskt Kosttillskott har vi produktserien Core. Produkterna är framtagna i nära samarbete med idrottare, näringsfysiologer och personer med bred kunskap inom näringslära och biokemi. Syftet med serien är helt enkelt att du ska kunna förbättra dina resultat och nå din målsättning. Core innefattar alltifrån proteinpulver till vitaminer och mineraler som kan behövas för att komplettera din kost. Produkterna riktar sig till alla som tränar oavsett träningsform, nivå och mål, och som vill komplettera kosten med olika kosttillskott i vardagen eller inför ett träningspass.

Produktserien Core från Svenskt Kosttillskott.

Är rätt, träna smart