Skin Agent Move
25 ml
The Skin Agent MOVE Anti-Skav
159 kr
 
4,3
4.33 / 5
Betyg: 4.33 / 5
Skin Agent Move
75 ml
The Skin Agent MOVE Anti-Skav
249 kr
 
4,3
4.33 / 5
Betyg: 4.33 / 5

Funktionsprodukter för ett aktivt och bekvämt liv

The Skin Agent utvecklar smarta produkter mot skav och friktionsskador, och har tack vare en stor efterfrågan på denna typ av produkter haft en stor tillväxt på kort tid. I dagsläget finns tre produkter som underlättar tillvaron inom områdena vardag, sport och vård. Filosofin bakom företaget är enkel: de vill att hela världen ska slippa skav och friktionsskador.

Företagets historia

The Skin Agent började sin resa som ett start up-företag med fokus på den svenska marknaden. Motivationen var att utveckla produkter de själva saknade i sin vardag, som en bra och effektiv salva mot lårskav. De första produkterna lanserades 2017 och blev då den första svenskutvecklade produktserien som skyddar mot skav, skavsår och friktionsskador på huden.

The Skin Agent samarbetar idag med flertalet återförsäljare och behovet av produkterna är stort. Tack vare att produkterna är så mångfacetterade finns det flera verksamheter där de är efterfrågade, till exempel klädbutiker, gym, apotek, skönhetssalonger samt sport- och friluftskedjor. Företaget arbetar ständigt med nya och innovativa lösningar i sin produktutveckling, och målet är att i framtiden även etablera sig på den nordiska och europeiska marknaden.

Snällt både mot hud och natur

Samtliga ingredienser i The Skin Agents produkter är veganska, och så långt som möjligt även ekologiska. Produkterna innehåller inte heller några konstgjorda ämnen som parabener, SLS, paraffiner, mineraloljor eller artificiella doft- eller färgämnen. Detta för att minska miljöpåverkan och framförallt ge huden bästa möjliga vård.