Filtrera
Filtrera Visar 31 produkter
Varugrupp
Alger1 Frön1 Greens4 Kakao2 Krydda1 Smör1 Superlivsmedel15 Te1 Torkad frukt5
Märkning
Ekologisk 30
Sortering
Popularitet

Stort sortiment av ekologiskt & RAW FOOD

I Rawpowders breda sortiment ingår bland annat superfoods, superbär, näringsrika kryddor och mycket, mycket mer. Några av storsäljarna är exempelvis produkter som msm, matcha och nyponpulver. Flera av produkterna är tillverkade raw, vilket innebär att de blivit  varsamt tillagade för att bibehålla så mycket näring som möjligt. Råvarorna har med andra ord inte blivit upphettade till mer än 42-47 grader för att bevara alla de viktiga näringsämnen som annars kan bli förstörda på högre tillagningstemperaturer. Raw food-konceptet med naturliga, näringsrika och oförstörda livsmedel har de senaste åren blivit väldigt populärt. Alla produkter från Rawpowder är dessutom 100 % utan tillsatser, bindemedel och fyllnadsmedel.

  • Ekologiskt odlade råvaror
  • Raw för att behålla näringen
  • Glutenfritt och laktosfritt
  • Fritt från soja, jäst och GMO

Gott i smoothies eller som snacks

Har du aldrig testat superfoods innan? Grattis, då har du mycket roligt att upptäcka! Produkterna kan användas som ett extra näringsrikt tillskott i ditt mellanmål, nyttiga smoothies, härliga juicer på morgonen och mycket mer. Superbären fungerar utmärkt som snacks när du är sugen på någonting som är både sött och näringsrikt.

Populärt med superfoods

Superfoods har under de senaste åren blivit oerhört populärt bland träningsintresserade och hälsomedvetna, vilket inte är så konstigt. Produkter som brukar förknippas med begreppet superfoods är bland annat frukt och bär, grönsaker, frön, nötter och alger. De räknas som naturliga källor till viktiga näringsämnen som exempelvis antioxidanter, protein, fettsyror, vitaminer och mineraler. En riktig näringsboost rakt från naturen med andra ord! Den allra vanligaste egenskapen hos produkter som räknas till superfoods är att de är fulladdade med antioxidanter. Perfekt för dig som vill antioxidant-ladda med naturliga näringsämnen.

Rawpowder har som mål att alltid kunna erbjuda näringsrika superfoods till överkomliga priser. Hitta just din favorit från Rawpowder här!