Detoxpaket

Ett komplett detoxpaket passar de flesta som är intresserade av en detox. I ett detoxpaket får du alla delar du behöver för att genomföra din utrensning på ett säkert och effektivt sätt, och dessutom till bästa pris. Paketen innehåller olika produkter som sprids ut över dagen och som är särskilt utvalda för att komplettera varandra på ett bra sätt. Du får allt du behöver smidigt hemskickat i ett och samma paket och kan därmed sätta igång med din detox direkt.

Vad ingår i ett detoxpaket?

Beroende på vilket paket du väljer ingår olika produkter, men det är vanligt att det ingår någon typ av näringspulver eller greenspulver som består av en mängd frukter, grönsaker, bär och alger i komprimerat format. Dessa bidrar med massor av vitaminer och mineraler vilket är positivt för bland annat immunsystemet och andra kroppsfunktioner. Dessa passar lika bra som måltidsersättning eller som ett näringsrikt mellanmål.

Tips! När du köper Detoxkur 14 dagar får du med dig en informativ folder som tipsar dig om vilka livsmedel du ska välja och vilka du ska undvika under en detox, samt goda råd kring motion under detox.

I ett detoxpaket hittar du oftast också någon typ av naturligt vätskedrivande produkt som exempelvis maskros eller uva ursi (mjölon) eftersom en detox syftar till att rena och rensa kroppen på slaggprodukter genom att föra ut dem på naturlig väg. Många detoxpaket innehåller också olika typer av detoxkapslar med ämnen som både kan vara utdrivande eller ha andra egenskaper, som magnesium för normal funktion i det centrala nervsystemet eller zink som bidrar till ämnesomsättningen.

Eftersom du får allt du behöver för en genomtänkt detox i ett och samma paket behöver du inte fundera på vilka produkter som passar ihop eller hur mycket du behöver köpa av varje. Perfekt om du testar en detox för första gången eller om du vill vara helt säker på att det du köper kommer att komma till användning under din detox. Dessutom får du ofta ett fint paketpris när du köper flera produkter tillsammans!

Tips! Vill du lära dig mer om hur en detox fungerar innan du beställer? I den här artikeln förklarar vi detoxen närmare.

 

Läs mer
Filtrera
Sortering
Popularitet
Filtrera
Varutyp
Detoxpaket2 Detoxblandning1
Märkning
Vegan 2
Form
Pulver 1
Sortering
Popularitet
Filtrera
Filtrera 3 produkter
Varutyp
Detoxpaket2 Detoxblandning1
Märkning
Vegan 2
Form
Pulver 1
Sortering
Popularitet
Detoxkur 14 dagar
Paket
Detoxkur 14 dagar
Paket
1 159 kr
3,0
3
Betyg: 3 / 5
Näringspulver
840 g
349 kr
3,1
3.1
Betyg: 3.13 / 5
Detoxkapslar paket
Paket
Paket
229 kr
3,7
3.7
Betyg: 3.67 / 5