Hårinpackning

Börjar ditt hår kännas trött och slitet, eller vill du bara unna ditt hår det där lilla extra? Då är en härlig hårinpackning svaret! Ta hand om ditt hår och tillför näring på djupet med en vårdande hårinpackning. Här har vi samlat de bästa inpackningarna som hjälper dig till ett vackert, välmående och strålande hårsvall.

Tar hand om slitet hår

Väder, vind, stylingprodukter och frekvent tvättande är faktorer som sliter på håret. Med jämna mellanrum kan det därför vara lämpligt att ta lite extra god hand om håret och tillföra näring och fukt på djupet. Använd en vårdande inpackning eller näringsrik olja för att skämma bort håret lite extra. För dig med torrt och slitet hår är en bra hårinpackning vårdande och fuktgivande. Hårinpackningar finns anpassade för alla hårtyper; oavsett om du har torrt, skadat, tunt, tjockare eller livlöst hår. Försök att få hårinpackningen till en rutin som du genomför ett par gånger i månaden, eller åtminstone en gång i veckan.

Så använder du en hårinpackning på rätt sätt

Ett vanligt misstag är att endast använda schampo och sedan hårinpackning, utan balsam som avslutning, alternativt att man genomför sin vanliga hårtvättsrutin och avslutar med hårinpackning. En hårinpackning verkar som allra bäst om du masserar om den i håret efter att du använt schampo, och sedan avslutar med balsam som sluter igen håret. Efter schamponering är fibrerna i hårstråna extra mottagliga för att repareras, vilket gör att hårinpackningen får komma till sin fulla rätt. Utan balsam efter hårinpackningen blir håret extra sårbart vid styling, så glöm inte balsamet som avslutning.

Hitta rätt hårinpackning för ditt hår

Hos oss hittar du intensivt vårdande inpackningar baserade på naturliga ingredienser. Här finns även ett stort utbud av ekologiska produkter för dig som vill använda en ekologisk hårinpackning. Välj bland produkter för alla hårtyper och hitta den inpackning som passar dig och ditt behov bäst. Här finns inpackningar för torrt, skadat, glanslöst och fett hår.

Unna dig själv och ditt hår en hårbehandling utöver det vanliga!

Läs mer
Filtrera
Filtrera 15 produkter
Urval
Varumärke
Hjärtligt6 OGX2 puroBIO2 Akzin Z Skin Repair1 Zoya Goes Pretty1 Tints of Nature1 Australian Body Care1 Dr Organic1
Märkning
Ekologisk kosmetika 5
Vegan 4
Fri från
Fri från silikon 6
Fri från paraben 6
Fri från sulfat 5
Fri från parfym 5
Fri från alkohol 1
Hårtyp
Torrt hår 7
Känslig hårbotten 6
Normalt hår 4
Fett hår 2
Sortering
Popularitet
Hårinpackning
Paket
Paket
399 kr
 
Hjärtligt Hårbottengel
50 ml
165 kr
 
5,0
5 / 5
Betyg: 5 / 5
Hair Mask
60 g
Zoya Super Moisturising Hair Mask
130 kr
 
3,0
3 / 5
Betyg: 3 / 5
Hårinpackning
200 ml
129 kr
 
4,8
4.8 / 5
Betyg: 4.8 / 5
Scalp Tincture
75 ml
Akzin Z Skin Repair Scalp Tincture
115 kr
 
Scalp Cure
150 ml
Australian Body Care Scalp Cure
159 kr
 
No Stress Hair Mask
40 ml
puroBIO No Stress Hair Mask
-20%
55 kr
69 kr
Vitamin Hair Mask
40 ml
puroBIO 5 Vitamin Hair Mask
-20%
55 kr
69 kr