Liposomal Curcumin
250 ml
QURE Liposomal Curcumin
Nyhet
449 kr
 
QURE Stressamin
120 kaps
QURE Stressamin
Nyhet
349 kr
 
Liposomal Glutation
250 ml
QURE Liposomal Glutation
Nyhet
449 kr
 
Liposomal Magnesium
250 ml
QURE Liposomal Magnesium+
Nyhet
399 kr
 
Inflamin+Collagen
360 g
QURE Inflamin+Collagen
Nyhet
399 kr
 
QURE Liposomal D3
60 ml
QURE Liposomal D3
Nyhet
199 kr
 
Liposomal K2+D3
60 ml
QURE Liposomal K2+D3
Nyhet
269 kr
 
QURE Liposomal B12
60 ml
QURE Liposomal B12
Nyhet
249 kr
 
Liposomal resveratrol
150 ml
QURE Liposomal Resveratrol
Nyhet
399 kr
 

Nästa generations kosttillskott

Heatlhwell QURE är vår serie av kosttillskott med ett högdoserat och terapeutiskt innehåll, för dig som söker det allra bästa på marknaden idag. Vi arbetar efter ledorden “Less is more”, vilket i praktiken innebär att vi vill skapa avancerade produkter med så få ingredienser som möjligt. Enkelhet och innovation med en gedigen vetenskaplig bakgrund kännetecknar samtliga produkter i Healthwell QURE’s sortiment.

Avancerade och högdoserade produkter

Vi vill ligga i framkant när det gäller att ta fram avancerade och moderna kosttillskott för alla som vill optimera sin hälsa och sitt välmående. Därför har vi utvecklat serien QURE som ett komplement till vårt övriga hälsosortiment. QURE innehåller avancerade produkter som ger dig extra mycket genom säkra kosttillskott med hög kvalitet och väldokumenterat innehåll.

I sortimentet hittar du bland annat våra liposomala kosttillskott som har en oöverträffad biotillgänglighet. Tillskotten är tillverkade genom en avancerad teknologi där liposomer (en slags fettbubblor) används för att kapsla in och skydda näringsämnena. Detta ger ett dokumenterad upptag som är upp till sex gånger högre än hos traditionella kosttillskott på marknaden. Du hittar även våra andra högdoserade produkter för olika behov, exempelvis Inflamin+Collagen och Stressamin, två kraftfulla tillskott med en blandning av naturliga och välbeprövade örter.

Tips! Läs vår artikel om du vill veta mer om liposomala kosttillskott.

  • QURE står för enkelhet och kunskap
  • QURE har väldokumenterat innehåll
  • QURE står för kvalitet
  • QURE ger dig säkra produkter
  • QURE är nytänkande

För dig som vill optimera din hälsa

Genom Healthwell QURE vill vi ge dig en möjlighet att optimera din hälsa och ditt välbefinnande med hjälp av kosttillskott som passar just dig. Vi vill också sprida vår kunskap, bland annat genom artiklar som vi tror intresserar dig. Läs mer om våra kosttillskott ovan och ta reda på hur de kan hjälpa dig att må så bra som möjligt.