Träningströjor

En långärmad träningströja är utmärkt att använda sig av vid uppvärmning innan man har fått upp temperaturen, vid nedvarvning för att inte bli kall eller bara som en snygg överdragströja till och från träningen. En långärmad tröja kan även vara skönt att använda sig av om du tränar mycket utomhus och vill hålla värmen. En del av tröjorna fungerar även utmärkt att använda sig av som underställ under kallare klimat.

Funktionströja

Här hittar du träningströjor för dam och herr, som du kan använda dig av året runt. Välj mellan tightare modeller som du inte behöver ha någon t-shirt eller linne under eller en tjockare och slappare modell som kan vara skön att använda som överdragströja. Oavsett om du gillar hög hals eller mer urringat finns det något för dig. Du hittar även tunnare varianter av hoodies som är sköna att använda under hela träningspasset.

En träningströja är ett bra plagg att ha i träningsgarderoben, antingen som överdragströja till och från gymmet eller vid kallare dagar för att hålla värmen.

Läs mer
Filtrera
Filtrera 4 produkter
Urval
Varumärke
Björn Borg2 RELODE1 Back on Track1
Färg
Grå
2
Vit
1
Storlek
XS2 S4 M4 L4 XL1
Kön
Dam3 Herr1
Passform
Casual 2
Regular fit 1
Pris
300 - 299 0 300 - 649 0
Sortering
Popularitet
Cropped Hoodie
RELODE Mellow Cropped Hoodie
-50%
300 kr
599 kr
XS
S
M
L
RELODE
Polotröja Dam
529 kr
 
S
M
L
Back on Track
Björn Borg Sweatshirt
649 kr
 
S
M
L
XL
Björn Borg
Crew Sweatshirt Dam
649 kr
 
XS
S
M
L
Björn Borg