Tandborste Nano-B
Blå
Nano-B Tandborste Silver
109 kr
 
4,6
4.64 / 5
Betyg: 4.64 / 5
Tandborste Nano-B
Kristall
Nano-B Tandborste Silver
109 kr
 
4,6
4.64 / 5
Betyg: 4.64 / 5

Tandborstar och tandkräm av högsta kvalitet

Att borsta tänderna är en av de vanligaste hälsorutinerna som finns över hela världen. Det var detta som Nano-b tog fasta på när de började tillverka sina produkter: eftersom så många människor borstar sina tänder såg de en möjlighet att kunna förbättra munhälsan för alla dessa personer. Första steget var att skapa en högkvalitativ tandborste som var extra antibakteriell och hade en längre hållbarhet jämfört med andra tandborstar. Sedan följde tandkrämen för att komplettera setet.

Ny design för en bättre munhälsa

Tandborstarna från Nano-b har strån som är impregnerade med äkta silver, för att inte bakterier ska samlas mellan stråna och sprida sjukdomar och ohälsa i munnen. Dessutom är stråna av olika längd, för att göra rent både större tandytor och komma åt små utrymmen i munnen. Även borsthuvudets storlek har anpassats för att fungera så bra som möjligt. Allt för att Nano-b ska uppnå det som de strävar efter: en bättre munhälsa för så många som möjligt på Jorden. Idag säljs Nano-b på sex kontinenter av sju.

Hur ofta ska man byta tandborste?

En vanlig tandborste ska du byta ut när stråna börjar bli böjda och spretiga, ungefär var tredje månad är lagom. Annars tappar borsten både sin effektivitet och det är lättare för bakterier att samlas i den. Nano-b:s tandborstar är impregnerade med silver för att hålla upp till 6 månader, så väljer du en sådan tandborste behöver du inte byta lika ofta.