Filtrera
Filtrera Visar 18 produkter
Märkning
Ekologisk 17
Varugrupp
Frön1 Greens1 Kakao5 Proteinpulver1 Pudding2 Smör1 Superlivsmedel6 Torkad frukt1
Sortering
Popularitet
Maca
290 g
Go for life Maca
299 kr
 
Kakaonibs
150 g
Go for life Kakaonibs
59 kr
 
5,0
5 av 5
Kakaonibs
480 g
Go for life Kakaonibs
159 kr
 
5,0
5 av 5
Hampafrön
480 g
135 kr
 
4,0
4 av 5
Bipollen
150 g
Go for life Bipollen
129 kr
 
Guarana
90 g
Go for life Guarana
119 kr
 
4,0
4 av 5
Kakaosmör
240 g
99 kr
 
Kakaobönor
240 g
100 kr
 
Manukabär
240 g
69 kr
 
Boost me Green
90 g
Go for Life Boost me Green Spirit
49 kr
 
Boost me Trail
45 g
Go for Life Boost me Trail to Power
27 kr
 
Acai Chia Bowl
40 g
Go for Life Boost me Acai Chia Bowl
21 kr
 
Lucuma
90 g
Go for life Lucuma
65 kr
 
Hampapulver
150 g
Go for life Hampapulver
65 kr
 

Raw och ekologiska produkter

I det välutvecklade sortimentet hos Go for Life finns produkter som bönor, frön, bär, fruktpulver, raw choklad och naturliga fetter. Grundarna till Go for Life har sedan starten experimenterat för att hitta fram till den serie av kvalitetsråvaror som de har idag och de har hela tiden haft som målsättning att sortimentet ska bestå av produkter som de själva vill använda.

Produkterna hos Go for Life är till största del ekologiska och raw. Raw food, eller råkost som det kan översättas till på svenska, innebär att produkterna har hettats upp till maximalt 42-47 grader vid tillagning för att bevara så mycket av näringsinnehållet som möjligt. Raw food har de senaste åren blivit väldigt populärt. Till skillnad från processad mat som tappar mycket av sin näring, behåller nämligen raw food-råvaror sina nyttiga näringsämnen.

Upptäck nyttiga smoothies och mellanmål

För dig som är ovan vid att använda superfoods i pulverform finns det mycket roligt att upptäcka. De näringsrika och naturliga tillskotten i pulverform är nämligen utmärkta att använda i nyttiga mellanmål, smoothies eller juice-drinkar. Boosta dina mellanmål redan idag, bara fantasin sätter gränser!

Bli den bästa versionen av dig själv

Varumärket Go For Life drivs utifrån ledorden "Be as good as you can be". De träningsintresserade grundarna vill med sina produkter uppmuntra alla till att bli den bästa möjliga versionen av sig själv. Go for Life-livsstilen handlar om att aldrig jämföra sig med någon annan, utan att alltid optimera sig utifrån sina egna förutsättningar.

Värnar om miljön

Go for Life jobbar för en hållbar miljö och vill i sin produktion bidra till att jordens resurser används på rätt sätt. Detta innebär att produkterna är naturliga och ekologiskt producerade för att ha minimal påverkan på klimatet.

Testa Go for Life hos oss redan idag!