Schampo Ört
260 ml
125 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Deo Lavendel
60 ml
Eilas Deodorant Lavendel
84 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Deo Naturell
60 ml
Eilas Deodorant Naturell
89 kr
 
4,0
4 av 5
Betyg: 4 / 5
Deo Ros
60 ml
Eilas Deodorant Ros
99 kr
 
Ögonolja
10 ml
109 kr
 

Stort sortiment av naturliga hudvårdsprodukter

I Eilas sortiment hittar du ett stort utbud av produkter för hela kroppen. Gemensamt för hela sortimentet är att alla produkter är helt ekologiska. Det har redan från att Eilas grundades varit otroligt viktigt för företaget att värna om både människan och miljön genom sina produkter.

  • Svenskt företag
  • Ekologisk hudvård
  • Milda ingredienser som inte skadar huden
  • Värnar om naturen

Bland storsäljarna finns ansiktsrengöring, naturlig hårvård, vårdande läppbalsam och mycket mer. Det innebär att produkterna är helt utan animaliska ingredienser (i övriga produkter kan det finnas finns bivax, ullfett och honung). Är du känslig för dofter? Då kan Eilas vara en bra idé. Flera av produkterna i sortimentet är helt doftfria utan tillsatta eteriska oljor.

Ta hand om miljön

Eilas tar helt och hållet avstånd från tester på djur, precis som att de ställer samma krav på samtliga av sina råvaruleverantörer. De råvaror som används i produkterna är sådana som kan brytas ner av naturen, och de vegetabiliska oljorna som används i produkterna har odlats och framställts ekologiskt. Samtliga av förpackningarna är dessutom återvinningsbara. Idén om att jobba för en hållbar miljö är genomgående inom företaget - från råvaror till produktion.

Populärt med naturlig hudvård  

Utbudet av naturliga hudvårdsprodukter blir större hela tiden och det är numera enkelt att ha uppsikt över vad man behandlar sin hud med. Många av de ingredienser som finns i naturliga hudvårdsprodukter idag har använts av människor under flera århundraden och uppskattas fortfarande för sina vårdande egenskaper.  

Hitta dina ekologiska och naturliga produkter från Eilas här!