Familjeföretag som ville förändra världen

Dr Bronner's i sin nuvarande form grundades efter att Emanuel Bronner hade tvingats fly från Tyskland till USA i början av andra världskriget. Hans mål var att skapa ett företag som tog socialt ansvar för både samhälle och miljö. Eftersom hans familj hade arbetat inom tvåltillverkning i Tyskland sedan 1800-talet ville han sammanföra familjeföretaget med idéerna om en hållbar värld.   

Ekologiskt och Fairtrade

Idag är alla produkter från Dr Bronner's organiskt certifierade enligt USDA National Organic Program. Alla förpackningar har tillverkats av 100 % återvunnet material och dessutom är alla produkter ekologiska och rättvisemärkta enligt Fairtrade. Grundaren Emanuel Bronner såg etiketterna på sina tvålar som en perfekt reklampelare för att sprida Dr Bronner's idéer om socialt ansvar. Än idag är de färgglada etiketterna med budskap typiska för Dr Bronner's populära tvålar.

Storsäljande produkter

De recept som Dr Bronner’s använder sig av är uppdaterade klassiker som aldrig går ur tiden. Succétvålen Peppermint Pure Castille Liquid Soap från Dr Bronner's har funnits med sedan 1948 och räknas till en av deras bästa storsäljare genom tiderna. Hudvårdsprodukterna från Dr Bronner's är vegan-vänliga och innehåller välvårdande ekologiska oljor för hudens välmående.

Upptäck vårt stora sortiment av Dr Bronner's här och njut av de naturliga hudvårdsfavoriterna!