Badbomb Melon
1 st
Bomb Cosmetics Badbomb One In A Melon
39 kr
 
Badbomb Citrus
1 st
Bomb Cosmetics Badbomb Its Not Easy Being Green
39 kr
 
Bath Powder
365 ml
Bomb Cosmetics Bath Powder Meadow Fresh
129 kr
 
Foot Lotion
200 ml
Bomb Cosmetics Tippy Toes Foot Lotion
129 kr
 
5,0
5 av 5
Betyg: 5 / 5
Mini Melts Rumsdoft
Fresh Linen
Bomb Cosmetics Mini Melts
29 kr
 
2,5
2.5 av 5
Betyg: 2.5 / 5
Mini Melts Rumsdoft
Pink Rhubarb & Blackberry
Bomb Cosmetics Mini Melts
29 kr
 
2,5
2.5 av 5
Betyg: 2.5 / 5
Fotskrubb
365 ml
Bomb Cosmetics Dr Foot Refreshing Foot Scrub
129 kr
 

Miljömedveten kroppsvård och veganska produkter

Den miljömedvetna köparen kommer bli glad att höra att Bomb Cosmetics sedan 2016 inte använder några mikroplaster i sina produkter. Eftersom mikroplaster inte bryts ner i naturen utan spolas ut i haven riskerar fiskar och andra vattenlevande varelser att äta plasten i tron att det är mat. Här väljer Bomb Cosmetics istället att använda bland annat socker, salt och cellulosa från eukalyptusträd som är helt nedbrytbara.

En stor del av Bomb Cosmetics produkter är dessutom helt veganska. Bland det veganska utbudet hittar du allt från body butter, badbomber och body scrubs till badsalt och fotkrämer. Även förpackningarna till produkterna är veganska för att hela kedjan ska vara så djurvänlig som möjligt.

Peeling, body polish eller body lotion?

Utbudet från Bomb Cosmetics är stort och varierat, men något som de flesta produkter har gemensamt är att de får sin härliga doft från eteriska oljor som hämtas från växter och frukter. De produkter som ska vara mjukgörande innehåller ofta sheasmör eller olika typer av oljor för att verkligen vårda och återfukta huden ordentligt.

Du som vill ha en riktigt ordentlig djuprengöring kan med fördel använda en body scrub eller body peeling, som båda exfolierar huden och tar bort döda hudceller. För en lite mildare rengöring passar en shower butter bra - en tvål och body lotion i ett så att du slipper smörja in dig efter duschen. För dig som har lyxen att ha ett badkar hemma finns badbomber och badsalt i härliga dofter som gör ditt bad lite extra välgörande.

Handgjort från början till slut

När Bomb Cosmetics säger att deras produkter är handgjorda så menar de verkligen det. Alla produkter, från badsalt till fotkrämer, blandas ihop för hand i fabriken. Ta också en närmare titt på de fina burkarna som krämer, salter och skrubbar kommer i - till och med designen på dessa ritas för hand innan de trycks upp! Det gör att det kan finnas en viss variation från en produkt till en annan, men också att varje produkt får sin egen prägel och blir unik.

Hitta din favorit bland Bomb Cosmetics utbud hos oss!