Ekologiskt och handtillverkat mineralsmink

YAG Sweden använder endast de finaste råvarorna i sina mineralpuder. Deras sminkprodukter tillverkas för hand på en gård i Halmstad. När det första mineralsminket dök upp på marknaden så var det många som fick rodnad och klåda av dessa på grund av en oxidering kallas Bismuth oxid eller Vismut. På grund av detta ville YAG ta fram ett mineralpuder som både var rent och fritt från skadliga eller tilltäppande ämnen och oljor. Ingredienserna i deras mineralsmink är därför både ekologiska och vegan, så att både din hud och miljön ska må bra.

Förutom att tänka på miljön vid tillverkningen av mineralsminket så finns även ett miljötänk bakom sminkförpackningarna. För att hålla nere antalet leveranser och transportutsläpp så köper man därför in större kvantiteter.

YAG Sweden vill att du som konsument ska kunna njuta av lyxiga sminkprodukter som är naturliga, ekologiska och veganska. Allt för att du ska kunna använda dem tryggt och med gott samvete. Så haka på trenden med mineralsmink och upplev själv hur huden mår bättre. Välj bland mineral foundation, mineral ögonskuggor och mineralpuder som passar dig.