Miljövänligt tvättmedel med fräsch doft

Washologi har gjort sig ett namn på marknaden sedan 2014 genom att erbjuda ett miljövänligt och samtidigt väldoftande alternativ till de traditionella tvättmedlen och rengöringsprodukterna. Bakom märket står Viktoria, som själv saknade en liknande produkt när hon letade efter tvättmedel. Hon tog därför saken i egna händer och skapade Washologi - rengöringsprodukter av högsta kvalitet.

Såväl tvättmedel som sköljmedel och linnevatten från Washologi är producerade i Sverige utan ämnen som kan vara skadliga för människor, djur och natur samtidigt som de har fått ljuvliga dofter. Innehållet är koncentrerat för att du bara ska behöva en liten mängd vid varje tvätt och på så sätt värna än mer om miljön. Med varje förpackning medföljer en doseringskopp för att göra det enkelt att tvätta med Washologi. Särskilt sporttvättmedlet har blivit uppskattat eftersom det ger träningskläderna en frisk, fräsch doft och enkelt avlägsnar svettlukt, något som marknadsundersökningar bland kunder visade att många saknade. Självklart är tvätt- och sköljmedlen för sport anpassade för syntetiska träningsplagg och låter dem behålla sin andasfunktion!

Även Washologis linnevatten är mycket omtyckt eftersom det kan användas mellan tvättar på allt från lakan och handdukar till kläder för att ge dem en fräsch, nytvättad känsla utan att slita på miljön. Washologi-produkterna kommer dessutom i stilrena förpackningar som mycket väl kan stå framme i badrum eller tvättstuga eftersom de enkelt smälter in i inredningen i det moderna hemmet.