Filtrera

Vi säljer inte längre produkter från ProteinGoodies. Spana istället in hela vårt härliga utbud av nyttigare godis & snacks.

Sugen på någonting sött? Sätt guldkant på vardagen redan idag med fika med en proteinrik twist! Populära varumärket ProteinGoodies startade med en tydlig vision - att skapa ett godare alternativ till de proteinbars som redan fanns på marknaden. Slutresultatet skulle vara så gott att det skulle kunna fungera som ett nyttigt men välsmakande alternativ till kanelbullen under kvart-i-tre-fikat eller som ett extra gott mellanmål efter träningen.

ProteinGoodies har därför spenderat mycket tid på att utveckla smakerna, och satsar på att ligga i framkant med nya, innovativa och välsmakande produkter i sitt sortiment. Resultatet blev det uppskattade sortimentet från ProteinGoodies.

Svensktillverkat med svenska råvaror

Alla produkter i sortimentet tillverkas i Sverige med svenska råvaror. Med ledorden "For your healthy habits!" vill ProteinGoodies underlätta för alla att leva en hälsosam livsstil. Sortimentet innehåller inte kollagen, peptider, hydraliserat kollagen, glycin eller soja, utan endast proteinkällor av hög kvalitet är tillräckligt bra för att platsa på innehållsförteckningen hos ProteinGoodies produkter.

Proteinrikt med smak av fikafavoriter

Först ut i sortimentet var välsmakande proteinbars som inspirerats av vanligt fika, men med betydligt mycket bättre innehåll än de gamla klassikerna. Barsen i den populära Dream-serien innehåller protein från tre källor; vassle, äggvita och vete vilket ger hela 22 g protein per godbit. Med smaker som Chocolate Dream med smak av chokladboll, Arrak Dream med smak av arraksboll och den kolasmakande Caramel Dream har ProteinGoodies gjort fikastunden till ett rent nöje även för de som vill äta näringsrikt. Tanken är att ha högsta möjliga kvalitet på innehåll utan att behöva kompromissa med smaken - ProteinGoodies produkter ska vara en njutning för både kropp och själ. De första produkterna från ProteinGoodies utvecklades under 2016 och släpptes i butik 2017.

Unna dig något extra gott till kaffet - här hittar du vårt välsmakande sortiment från ProteinGoodies!