0 produkter
0 kr
Denna pajdeg innehåller bovetemjöl som ger ett jämnare energivärde. Bovete är också glutenfritt så detta recept passar alla som inte tål gluten.
Pajdeg till två pajer | Näringsinnehåll pajdeg | ||||||||
1 dl mandelmjöl 1 dl bovetemjöl 100g kesella 1% 20g smält smör 2 tsk stevia 1 nypa salt |
|
Blanda alla ingredienser ordentligt i en skål och placera skålen i kylen i ca 30 minuter. Fördela därefter degen i två lika stora delar ca 110g och tryck ut den i två formar (ca 12 cm i diameter).
Sätt igång ugnen på 180C.
Placera formarna i ugnen i ca 15-20 minuter.
Ta ut dem och låt svalna.
Jordgubbskräm | Näringsinnehåll per paj | ||||||||
100g kesella 1% 80g jordgubbar 2 tsk stevia 1/4 tsk vaniljpulver |
|
Blanda kesella, stevia och vanilj ordentligt och bred ut smeten jämnt i pajskalet. Dekorera med jordgubbshalvor och servera.