0 produkter
0 kr
Enkla frukostfrallor med hög proteinhalt som passar bra både till frukost och mellanmål.
För 6 frallor |
| ||||||||||||
1 ägg | |||||||||||||
2,5 dl mjölk av valfri sort | |||||||||||||
2 dl rivna morötter | |||||||||||||
1/2 dl russin | |||||||||||||
1/2 dl solrosfrön | |||||||||||||
1,5 dl havremjöl | |||||||||||||
1 dl CORE Whey Protein naturell smak | |||||||||||||
1 msk fiberhusk | |||||||||||||
2 tsk bakpulver | |||||||||||||
1 nypa salt | |||||||||||||
1 tsk kardemumma | |||||||||||||
1/2 tsk kanel | |||||||||||||
Garnera med: | |||||||||||||
Vallmofrön | |||||||||||||
Sesamfrön |
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda samman de torra ingredienserna.
Tillsätt därefter de blöta ingredienserna och blanda.
Forma 6 st frallor och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt.
Toppa med vallmofrön och sesamfrön.
Grädda i mitten av ugnen i 25-30 minuter. Testa med en provsticka för att se om bröden är klara. De ska inte vara kladdiga inuti.