0 produkter
0 kr
Skagenröra är ett av våra mest populära recept inför midsommar, men visste du att det går att göra en minst lika god variant som är vegansk? I det här superenkla receptet har vi använt tångkaviar istället för rom vilket ger en god sälta.
Ingredienser |
• 2 dl vegansk majonnäs eller havrefraiche |
• 100 g tofu av fast sort |
• 1 burk röd tångkaviar |
• 1 tsk dijonsenap |
• 1-2 tsk riven pepparrot |
• ½ hackad rödlök |
• ½ dl hackad dill |
• Rivet skal från ½ citron |
• 1 tsk pressad citronjuice |
• Salt och peppar |
Gör såhär:
Hacka rödlök, gräslök och dill. Skölj citronen och riv det yttersta av skalet på den fina sidan av rivjärnet. Blanda ihop med majonnäsen eller havrefraichen och smaka av med salt och peppar. Klart!