0 produkter
0 kr
Olga tipsar dig om hur du kan göra dina egna smakrika proteinbars enkelt och snabbt hemma. Perfekt som ett mellanmål, som fika eller efter ett träningspass.
Ingredienser till ca 9 proteinbollar |
1 dl Olga Rönnbergs Protein choklad |
5 msk kokosmjölk light 6% |
4 msk kokosmjöl |
2 msk kakao |
Gör såhär:
Blanda alla ingredienser i en bunke. Om smeten känns för torr: ta mer vätska, om smeten känns för lös: ta mer av proteinpulver/kokosmjöl.
Forma smeten till bollar i valfri storlek. Och om du vill ha lite extra gott på, smält sockerfri chokald och ringla över dem.
Låt stå i kylen en stund så de får sätta sig lite och förvara dem i kylen.
För variation: Byt halva mängden kokosmjölk mot starkt kaffe. Eller forma smeten till bars istället om du vill ha ett större mellanmål att ta med dig.