0 produkter
0 kr
Denna krämiga sås med lövbiff, persilja och soltorkade tomater passar utmärkt ihop med pastans lena smak. Perfekt till helgen eller som en lyxigare vardagsrätt.
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 portioner | |||||||||||||
500 g lövbiff | |||||||||||||
150 g soltorkade tomater | |||||||||||||
1 dl färsk, hackad persilja | |||||||||||||
3 dl mager matlagningsgrädde | |||||||||||||
salt & svartpeppar | |||||||||||||
4 portioner spaghetti eller bönpasta | |||||||||||||
Stek lövbiffsskivorna på medelhög värme i 1/2 - 1 minut på varje sida. Skär köttet i tunna strimlor och lägg ner i en kastrull. Skär de soltorkade tomaterna i små bitar och lägg ner i kastrullen med köttet. Häll på matlagningsgrädde och tillsätt den hackade persiljan. Låt såsen koka upp och låt den sedan småkoka i några minuter.
Koka pastan enligt förpackningens instruktioner. Servera pastan med lövbiffsgrytan.