0 produkter
0 kr
Ät dig mätt på god men kalorisnål middag. Kyckling är rikt på protein och fattigt på fett. Tillsammans med kalorisnåla Shirataki fettucini blir detta en fantasisk dietmiddag toppad med parmesan som förgyller rätten.
Ingredienser 2 port |
| ||||||||||
200 g tärnad kyckling | |||||||||||
1 paket shirataki fettucini | |||||||||||
8 st coctailtomater | |||||||||||
30 g hackad lök | |||||||||||
2 st vitlöksklyftor | |||||||||||
100 g sparris | |||||||||||
0,3 dl flytande margarin | |||||||||||
10 g kokosfett | |||||||||||
10 g riven parmesan | |||||||||||
1/3 tsk paprikapulver | |||||||||||
1 tsk persilja | |||||||||||
Örtsalt |
1. Sätt ugnen på 180 grader.
2. Hacka lök och vitlök och stek tillsammans med tomaterna i kokosfett.
3. Lägg blandningen i en form och värm i ugnen ca 10 minuter.
4. Tillsätt sedan kyckling, paprikapulver och flytande margarin och sätt tillbaka i ugnen i 5 minuter.
5. Tillsätt sparrisen och låt grädda ytterligare 5 minuter.
6. När allt är klart, toppa med persilja, örtsalt och parmesan. Servera med Shirataki Fettucini.
Låt dig väl smakas med denna hälsosamma kycklingrätt utöver det vanliga!