0 produkter
0 kr
En nudelrätt med twist! Välj om du vill använda dill eller persilja, det blir två helt olika rätter genom att bara byta ut dessa två olika örter.
Ingredienser | Näringsinnehåll | ||||||||
150g dietnudlar 140g tärnad lax 30g skivad lök 30g skivad röd paprika 1 st hackad vitlök 1 dl vitt matlagningsvin 2 msk kesella/kvarg 1% 3 msk hackad persilja 1/2 tsk stevia socker 1/4 tsk cayennepeppar Malen svartpeppar Örtsalt |
|
Lägg den tärnade laxen tillsammans med hackad vitlök, cayennepeppar och vitt vin i en gryta, låt allt koka i ca 1-2 minuter. Lägg laxbitarna åt sidan.
Låt vinet koka ner till en tredjedel i ca 1 minut, rör i kesella, stevia, lök, paprika och nudlarna. Låt det koka i ca 1-2 minuter. Avsluta med att toppa rätten med persilja, malen svartpeppar, örtsalt och laxen.