Proteinpudding med havrekrisp

Chokladsmakande proteinpudding möter len kvarg och knaprigt havrekrisp i detta proteinrika och mättande mellanmål.

Ett glas fyllt med kvarg, proteinpudding och havrekrisp.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi372 kcal
Protein46 g
Kolhydrater29 g
Fett6 g
Fibrer4 g
2 portioner
1 dl kvarg med valfri smak, osötad
1 dl Core Casein choklad
1 dl mjölk
0,5 dl havregryn
1 tsk kanel
1-2 tsk honung

Tillredning

Värm ugnen till 200 grader. Blanda havregryn och kanel i en bunke och tillsätt sedan honungen. Rör om tills du har en kladdig massa. Klicka sedan ut havreblandningen på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda sedan i 10-15 minuter, eller tills krispet fått en gyllenbrun färg. Låt svalna.

Blanda proteinpulver och mjölk till en krämig pudding. Blanda sedan kvarg och proteinpudding i en skål och avsluta med att strössla över havrekrispet.

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej
Tack för din åsikt!
Matbloggstoppen
Skriven av Svensk Hälsokost