Mugcake med protein

Njut av ett dessertliknande mellanmål som du enkelt gör i mikron.

En mugcake på en vit tallrik.

Ingredienser
Näringsvärdeper portion
Energi290 kcal
Protein20 g
Kolhydrater5 g
Fett20 g
Fibrer4 g
2 portioner
1 ägg
0,5 msk rapsolja
30 g kvarg
1 msk mandelmjölk
1 msk Core Soy Protein Choklad
1 msk mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
2 tsk kakao
1 msk stevia strö
1/2 tsk bakpulver

Tillredning:

Blanda ägg och kvarg i en skål tills du har en jämn smet. Eventuellt kan du behöva använda en mixer eller visp för att få smeten helt slät.

Blanda ner de övriga ingredienserna och rör tills smeten återigen blir jämn och slät.

Smörj en större kopp med lite smör eller margarin. Häll ner smeten i koppen och grädda på full effekt i mikron i 1,5-2 minuter. Kakan är klar när den släpper från kanterna.

Vänd koppen upp och ner på en tallrik och servera kakan med lite kvarg och eventuellt färska bär.


Ingredienser

 
Raw Food Shop Kokosmjöl
 
Great Earth Kakaopulver
  Sötin Stevia socker
 
Urtekram Bakpulver
 
Superfruit Mandelmjöl EKO
 
Core Soy Protein

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Relaterade artiklar

 

Vassleprotein

I denna artikel går vi igenom det fantastiska proteinet, vassleprotein!
 

Protein

Protein är ett energigivande näringsämne som bygger upp musklerna.
 

Sojaprotein

Sojaprotein är en högvärdig och snabb proteinkälla som kan ersätta vassle.
 

Proteintiming

Lär dig om fördelarna att inta rätt proteinsort vid rätt tillfälle!
 

Laktosfritt protein

Laktosfritt protein är inte alltid lätt att hitta, men finns i flera varianter.
 

Protein för träning

Ditt proteinintag är avgörande för din utveckling och prestation inom träning.
 

Äggprotein

Äggprotein är ett medlsnabbt protein med hög kvalitet.
 

Risprotein

Risprotien är ett vegetabilsikt och helt naturligt protein baserat på ris.
 

Mugcake - choklad

En underbar mugcake med chokladsmak som görs på bara någon minut i micron
 

Trefas protein

Trefasprotein har blivit populärt på grund av sin time-release effekt - läs mer!
Visa fler
Staff ▲