0 produkter
0 kr
Fyll dina wraps med kyckling och grönsaker för en snabb och god lunch eller middag. Perfekt att ta med ut på picknicken också!
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 portioner | |||||||||||||
8 tortillabröd | |||||||||||||
4 kycklingfiléer | |||||||||||||
2 msk tamari | |||||||||||||
1 lime | |||||||||||||
70 g rucola | |||||||||||||
1 gurka | |||||||||||||
1 rödlök | |||||||||||||
Blanda tamari och saften från limen i en liten skål. Skär kycklingen i tunna skivor och lägg sedan skivorna i en liten plastpåse. Häll ner tamariblandningen i påsen och vänd den några gånger så att kycklingbitarna blandas med tamarisåsen. Ställ in påsen i kylen i en timme, kom ihåg att vända påsen efter halva tiden så att kycklingen marineras på båda sidor.
Stek kycklingbitarna på medelhög värme tills de är helt genomstekta.
Hacka rödlöken och skär gurkan i små bitar.
Fyll slutligen tortillabröden med löken, gurkan, rucolan och kycklingen. Redo att njutas!