0 produkter
0 kr
Denna snabblagade pizza gör du enkelt med hjälp av tortillabröd, kyckling, svamp och lök. Bröden blir härligt knapriga och blandar sig perfekt med den mjuka osten.
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 st | |||||||||||||
4 tortillabröd | |||||||||||||
2 kycklingfiléer | |||||||||||||
2 dl passerade tomater | |||||||||||||
2 tomater | |||||||||||||
1/2 gul lök | |||||||||||||
6 champinjoner | |||||||||||||
150 g mager riven ost (11 %) | |||||||||||||
Värm ugnen till 225 grader.
Skär kycklingfiléerna i skivor och stek dem tills de är helt genomstekta.
Ta fram tortillabröden och bre ett tjockt lager passerade tomater på varje bröd. Skär tomaterna, löken och champinjonerna i tunna skivor och varva dem med kycklingen på tortillabröden. Avsluta med att strö över riven ost och grädda sedan minipizzorna i ca 15 minuter. De är klara när osten smält och kanterna fått en gyllene färg.