0 produkter
0 kr
Snabblagade vardagsrätter kan man aldrig få för många av. Denna spaghettirätt med räkor och pesto är både god och nyttig.
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 portioner | |||||||||||||
4 portioner spaghetti eller bönpasta | |||||||||||||
1 pressad vitlöksklyfta | |||||||||||||
1 citron, skalet | |||||||||||||
salt och svartpeppar | |||||||||||||
1/2 kruka persilja | |||||||||||||
1 rödlök | |||||||||||||
1 burk räkor i lake | |||||||||||||
1 tsk olivolja | |||||||||||||
70 g rucola | |||||||||||||
1/2 dl pesto | |||||||||||||
Koka upp vatten i en kastrull och koka sedan spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen.
Skala vitlöken och hacka persiljan fint. Häll av räkorna i ett durkslag och blanda dem sedan i en bunke tillsammans med citronskalet, den hackade persiljan och olivoljan. Pressa ner vitlöken i blandningen. Skala rödlöken och hacka den grovt.
Blanda den färdigkokta spaghettin med peston och servera sedan med räkröran och den hackade rödlöken.