Artikelsida | Kost & kosttillskott | Träning & målsättning | Recept | Hudvård & skönhet | Naturliga oljor

Rabarberkompott

Förgyll din måltid med en frisk dessert av sommarnens smaker. Kompotten är inte bara god och vacker, utan dessutom kalorisnål. Du kan enkelt göra den fri från laktos och gluten.

Bild: Superfruit

Rabarberkompott

Ingredienser till 4 port

Näringsinnehåll 1 port

5 dl rabarber
2,25 dl kokospalmsocker
0.5 dl vatten
0,5 tsk kardemumma
0,5 vaniljstång
3 dl turkisk yoghurt
1 msk agavesirap
2 st kardemummabiscottis
Energi209 kcal
Protein4 g
Kolhydrater32 g
Fett0 g
BCAA8 g

Gör så här:

Ansa rabarbern och hacka upp i bitar. Koka på svag värme ihop med socker tills rabarbern blivit mjuk. Undvik att röra för mycket under tiden. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Blanda med yoghurten och fördela blandningen i små portionsskålar. Ringla lite agavesirap över, häll sedan på kompotten och toppa med kaksmul.

Ingredienser

 
Agave Sirap
 
Coconut Sugar

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej

Relaterade artiklar

 

Recept: Lyxig påskdessert med acai

Pannacotta med choklad, acai och havtornscurd
 

Chiaproteinfluff i vaniljsmak

Tillaga en fluffig succédessert rik på både protein, fiber & nyttiga fettsyror.
 

Glutenfri jordgubbspaj

Somrig paj med bovetemjöl som även passar dig som inte tål gluten.
 

Hemmagjord granola med kokosolja

En crunchy granola med kokos, honung och nötter som gör varje frukost godare.
 

Chokladbomb

Tycker du om choklad är denna chokladdröm ett måste för dig.
 

Raw Chokladmousse

Chokladmousse baserad på råchoklad och avokado.
 

Chokladpaj med proteinfyllning

Perfekt paj för alla chokladälskare som vill ha ett nyttigare alternativ.
 

Chiapudding

Grundrecept på chiapudding. Variera med olika smaker!
 

Glutenfria bananpannkakor

Gluten- och laktosfria amerikanska bananpannkakor!
 

Lakritspannacotta med hallon

Lakritspannacotta - en riktig drömdessert för dig som är lakritsfantast!
 

Chokladpudding med toffeekräm

En underbar dessert med en fantastisk blandning av choklad och toffee.
 

Paj med blåbär och mandelmjöl

En härlig paj gjord på antioxidantrika blåbär och mandelmjöl.
 

Mugcake - choklad

En underbar mugcake med chokladsmak som görs på bara någon minut i micron
 

Jordgubb och balsamic proteinkompott

Lyxig kompott som nyttig dessert eller ett riktigt gott mellanmål.
 

Vegansk acaiglass

En vegansk och underbart somrig glass på banan, hallon och acai.
 

Jordgubb och mandeldröm

En blandning lika god som vacker. Lyxa till vardagen med denna jordgubbsdröm.
 

Bli av med sötsuget

Bli av med sötsuget en gång för alla! Här får du värdefulla tips och råd.
 

Aspartam

Aspartam är ett av de mest använda sötningsmedlen - lär dig mer om det här!
 

Bipollen, pollengranulat

Bipollen eller pollengranulat, är ett mycket näringstätt livsmedel från bikupan.
 

Oligosackarider

Oligosackarider är medellånga kolhydrater som fungerar som kostfibrer.
 

Ät rätt i påsk

Ät rätt under påsken och bibehåll vikten med hjälp av våra tips och trix!
 

Därför är chiafrön nyttiga

Chiafrön är nyttiga hälsofrön fulla av protein, omega-3 och kostfibrer.
 

Nyttiga bananpannkakor

Njut av goda, glutenfria pannkakor som tillagas med bananer och keso.
 

Grillad banan med choklad

Grillade bananer i kombination med choklad och nötter. Enkelt och gott!
 

Jordgubbspaj utan gluten

Glutenfri paj med mandel- och kokosmjöl.
 

Pepparkakscheesecake

En pepparkakscheesecake med toner av apelsin - glutenfri och underbart god!
 

Macadamia

Macadamianötter kan användas både i matlagning och som hudvårdsprodukt.
 

Cheesecake

Läcker cheesecake med acaigelé och gojibärsbotten!
 

Raw Food

Raw food är en kosthållning som baseras på oupphettad mat från naturen.