0 produkter
0 kr
Pasta är ett snabbt och säkert middagskort som går hem hos de allra flesta. Gör rätten på bönpasta för en spännande och extra nyttig smakupplevelse och njut av lax, örter och krämig pasta i en härlig kombination.
Ingredienser |
| ||||||||||||
2 portioner | |||||||||||||
2 laxfiléer | |||||||||||||
100 g färsk bladspenat | |||||||||||||
1,5 dl mager matlagningsgrädde | |||||||||||||
1 lime (saften) | |||||||||||||
1/2 kruka basilika | |||||||||||||
2 portioner pasta av valfri sort | |||||||||||||
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Pressa limesaften över laxen och krydda sedan med salt och peppar efter tycke och smak. Stek därefter fisken på medelhög värme tills den fått fin färg runt om och är helt genomstekt.
Hacka spenaten och basilikan och blanda med den nykokta pastan. Häll på matlagningsgrädden och rör om tills du har en krämig röra. Servera med laxen.
Tips! Vill du ha mer smak på såsen kan du blanda i hackade soltorkade tomater.