0 produkter
0 kr
Snabblagade och näringsrika vardagsrätter kan man inte få för många av. Denna rätt innehåller pasta och skinka och går hem hos både stora och små.
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 portioner | |||||||||||||
240 g pasta, t.ex. penne eller fusilli | |||||||||||||
70 g färsk bladspenat | |||||||||||||
2 dl creme fraiche mini | |||||||||||||
1 liten purjolök | |||||||||||||
1/2 tsk salt | |||||||||||||
1 krm svartpeppar | |||||||||||||
2 dl mager riven ost 11 % | |||||||||||||
400 g rökt skinka | |||||||||||||
Sätt ugnen på 250 grader. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Strimla skinkan och hacka spenaten och blanda med creme fraiche, salt och peppar.
Låt den färdigkokta pastan rinna av i ett durkslag och blanda sedan ner spenatröran. Häll blandningen i en ugnsform. Strö över ost och gratinera i mitten av ugnen i 10-15 minuter. Servera förslagsvis med broccoli, morötter och haricot verts.