0 produkter
0 kr
Med krämig pesto på soltorkade tomater ger du fantastisk smak åt pastan och med knaprig bacon blir rätten fulländad.
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 portioner | |||||||||||||
Tomatpesto | |||||||||||||
15 soltorkade tomater | |||||||||||||
1 dl riven parmesanost | |||||||||||||
2 vitlöksklyftor | |||||||||||||
0,5 dl olivolja | |||||||||||||
25 g pinjenötter | |||||||||||||
4 port spaghetti | |||||||||||||
300 g mager bacon | |||||||||||||
Skär de soltorkade tomaterna i tunna strimlor och lägg dem i en mixerskål. Tillsätt de övriga ingredienserna till peston och mixa till en jämn röra.
Strimla baconet tunt och stek tills bitarna blivit så knapriga som du önskar.
Koka spaghettin enligt instruktionerna på förpackningen och blanda sedan ner tomatpeston och baconstrimlorna. Servera direkt.