0 produkter
0 kr
Värm dig med en mättande mexicanasoppa gjord med kalorifria nudlar för ett nyttigare alternativ.
Ingredienser |
| ||||||||||||
2 portioner | |||||||||||||
500 g passerade tomater | |||||||||||||
5 dl vatten | |||||||||||||
1 paket Shiratakinudlar | |||||||||||||
1 morot | |||||||||||||
50 g majs | |||||||||||||
1/2 röd paprika | |||||||||||||
1/2 purjolök | |||||||||||||
50 g rotselleri | |||||||||||||
2 st kycklingfiléer | |||||||||||||
Örtsalt |
Stek kycklingen i ugnen på 225 grader i ungefär 30 minuter, eller tills den har blivit helt genomstekt. Skär kycklingen i mindre bitar när den är klar.
Skär purjolök, rotselleri, paprika och morot i mindre bitar och fräs dem sedan på medelhög värme tills de blivit mjuka.
Blanda vatten och passerade tomater i en kastrull. Koka upp och sänk därefter värmen. Blanda i nudlarna, lökblandningen och kycklingbitarna och låt soppan koka i några minuter. Smaka av med örtsalt och servera.