Läs mer

Proteinpannkakor

Njut av underbart goda och enkla proteinpannkakor till frukost, lunch eller mellanmål. Här hittar du ett stort utbud av proteinpannkakor - för en proteinrikare måltid!

Filtrera
Filtrera 3 produkter
Urval
Varumärke
Olga Rönnbergs1 Pändy1 Svenskt Kosttillskott1
Märkning
Glutenkänslig 2
Laktosfri 1
Fri fr. sötningsmedel 1
Sortering
Popularitet
Protein Pancakes
300 g
Core Protein Pancakes
79 kr
 
4,6
4.6 / 5
Betyg: 4.6 / 5
Pannkaksmix
1 kg
335 kr
 
3,5
3.52 / 5
Betyg: 3.52 / 5
Pändy Pancake Mix
600 g
Nyhet
149 kr
 

För pannkaksälskaren

För dig som älskar pannkakor finns här ett stort utbud av olika mixer för att snabbt och smidigt göra egna proteinpannkakor. Laga exempelvis till proteinrika och goda pannkakor som mellanmål eller till en nyttig söndagsfrukost genom att blanda protein pannkaksmixen med vätska och stek på i några minuter. Vill du ha lite matigare pannkakor kan du tillsätta några ägg och tillsätta lite bakpulver för att få fluffiga amerikanska proteinpannkakor. Testa även att hälla ner smeten i ett våffeljärn så får du nyttiga och goda proteinvåfflor.

Här hittar du olika proteinpannkaksmixer i olika storlekar, välj mellan portionspåsar som är enkla att ta med sig när man är på resande fot eller större burkar. Du finner även pannkakmixar som är fria från gluten, laktos, socker eller sötningsmedel.

Dessa proteinrika pannkakor är även perfekt att kombinera med våra andra nyttiga livsmedel som lågkalori sirap, frystorkade bär eller proteinboostad hasselnötssmör.