Proteinpannkakor

Njut av underbart goda och enkla proteinpannkakor till frukost, lunch eller mellanmål. Här hittar du ett stort utbud av proteinpannkakor - för en proteinrikare måltid!

För dig som älskar pannkakor finns här ett stort utbud av olika mixer för att snabbt och smidigt göra egna proteinpannkakor. Laga exempelvis till proteinrika och goda pannkakor som mellanmål eller till en nyttig söndagsfrukost genom att blanda protein pannkaksmixen med vätska och stek på i några minuter. Vill du ha lite matigare pannkakor kan du tillsätta några ägg och tillsätta lite bakpulver för att få fluffiga amerikanska proteinpannkakor. Testa även att hälla ner smeten i ett våffeljärn så får du nyttiga och goda proteinvåfflor.

Här hittar du olika proteinpannkaksmixer i olika storlekar, välj mellan portionspåsar som är enkla att ta med sig när man är på resande fot eller större burkar. Du finner även pannkakmixar som är fria från gluten, laktos, socker eller sötningsmedel.

Dessa proteinrika pannkakor är även perfekt att kombinera med våra andra nyttiga livsmedel som lågkalori sirap, frystorkade bär eller proteinboostad hasselnötssmör.

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 9 produkter
Urval
Varumärke
Svenskt Kosttillskott3 Fast2 Bodylab2 Fairing1 Self Omninutrition1
Märkning
Glutenkänslig 5
Låglaktos 4
Fri fr. sötningsmedel 4
Steviasötad 2
Laktosfri 1
Sortering
Popularitet
Protein Pancakes
300 g
Core Protein Pancakes
-20%
63 kr
79 kr
5,0
5 av 5
Protein Pancakes
900 g
Core Protein Pancakes
-20%
159 kr
199 kr
5,0
5 av 5
Protein Pancakes
1,8 kg
Core Protein Pancakes
359 kr
 
5,0
5 av 5
Bodylab Pannkakor
500 g
Bodylab Pancake Mix
Nyhet
119 kr
 
Pannkaksmix Box
1 paket
Bodylab Pancake & Waffle Mix Box
Nyhet
389 kr