Proteinpannkakor

Njut av underbart goda och enkla proteinpannkakor till frukost, lunch eller mellanmål. Här hittar du ett stort utbud av proteinpannkakor - för en proteinrikare måltid!

Läs mer
Filtrera
Filtrera Visar 12 produkter
Urval
Varumärke
Self Omninutrition3 Svenskt Kosttillskott3 Fast2 Bodylab2 Fairing1 Optimum Nutrition1
Märkning
Glutenkänslig 7
Låglaktos 6
Fri fr. sötningsmedel 5
Laktosfri 3
Steviasötad 2
Sortering
Popularitet
Protein Pancakes
300 g
Core Protein Pancakes
79 kr
 
5,0
5 av 5
Protein Pancakes
900 g
Core Protein Pancakes
Produkt
på köpet
199 kr
248 kr
5,0
5 av 5
Protein Pancakes
1,8 kg
Core Protein Pancakes
359 kr
 
5,0
5 av 5
Protein Pancake
700 g
Fairing High Protein Pancake
-70%
75 kr
249 kr
Protein Pancake
1020 g
Optimum Nutrition Protein Pancake Mix
-20%
228 kr
285 kr

För pannkaksälskaren

För dig som älskar pannkakor finns här ett stort utbud av olika mixer för att snabbt och smidigt göra egna proteinpannkakor. Laga exempelvis till proteinrika och goda pannkakor som mellanmål eller till en nyttig söndagsfrukost genom att blanda protein pannkaksmixen med vätska och stek på i några minuter. Vill du ha lite matigare pannkakor kan du tillsätta några ägg och tillsätta lite bakpulver för att få fluffiga amerikanska proteinpannkakor. Testa även att hälla ner smeten i ett våffeljärn så får du nyttiga och goda proteinvåfflor.

Här hittar du olika proteinpannkaksmixer i olika storlekar, välj mellan portionspåsar som är enkla att ta med sig när man är på resande fot eller större burkar. Du finner även pannkakmixar som är fria från gluten, laktos, socker eller sötningsmedel.

Dessa proteinrika pannkakor är även perfekt att kombinera med våra andra nyttiga livsmedel som lågkalori sirap, frystorkade bär eller proteinboostad hasselnötssmör.