Bild saknas

Detox Greens

100 % naturlig detoxmix

- Näringspulver med alger
- För en hälsosammare detoxkur
- Vitmainer och mineraler
Storlek
196 g
-20%
Gäller t o m 8/9
Hela Healthwell -20%. Obs! Gäller ej på flerpacken eller färdiga paket.

Kampanjpris

199 kr

Ord.pris

249 kr
I lager
Fri frakt!
Skickas omgående  

Fraktsätt

FraktsättSkickasLeveranstid
Instaboxi morgon 10:000-2 dagar *
Besti morgon 13:000-2 dagar *
MTDi morgon 16:002 vardagar
Varubrev ekonomimåndag 16:002-4 vardagar
DHLmåndag 16:001-2 vardagar
Postnordmåndag 16:001-3 vardagar
* Helgleverans beroende på din adress
Super Greens
200 g
Super Greens
-20%
135 kr
169 kr
3,9
3.88 av 5
Tips
Mighty Greens
228 g
Alpha Plus Mighty Greens
395 kr
 
4,9
4.88 av 5
Alternativ
Detoxkur 14 dagar
Detoxkur 14 dagar
Paketpris
895 kr
1240 kr
3,3
3.33 av 5
Tips
 • Produktbeskrivning
 • Näringsinnehåll
 • Skriv en recension
 • Leverans & betalning
Produktbeskrivning

Detoxpulver med greens

Healthwell Detox Greens är en näringsrik och 100 % naturlig blandning av grönsaker, frukt, bär, alger och örter som du kan använda i samband med en detoxkur eller som en del av en sund kost. Detox Greens från Healthwell innehåller ett brett och rikt spektrum av näringsämnen och antioxidanter, allt för att du ska kunna genomföra en så bra detox som möjligt eller helt enkelt för att säkerställa att du får i dig näringsrika ämnen. En portion av Healthwell Detox Greens motsvarar en stor skål frukt och grönt, och innehåller inga tillsatser, sötningsmedel eller tillsatt socker. Perfekt för dig som vill ha en extra ren produkt.

 • Detoxmix för en hälsosammare detoxkur
 • 100 % naturlig och fri från sötningsmedel
 • Grönsaksmix med alger, bär och frukt
 • En portion motsvarar en stor skål frukt och grönt
 • Näringspulver rikt på antioxidanter
 • Aktiva ämnen med utdrivande egenskaper

Tips! Testa Detoxkur 14 dagar, ett komplett detoxpaket där bland annat Detox Greens ingår.

Detox Greens noggranna sammansättning innehåller bland annat vetegräspulver, spirulina, spenat, maskrosextrakt, acaipulver, grönt te-extrakt och ingefärsextrakt. Denna omsorgsfulla grönsaksmix har ett brett spektrum av vitaminer och mineraler, något som bland annat bidrar till ett normalfungerande immunsystem, god matsmältning och till att skydda cellerna från oxidativ stress. Pulvret innehåller även essentiella fettsyror, klorofyll, thylakoider och glukosinolater, ämnen som visat sig vara fördelaktiga vid renande kurer samt kan bidra till en skön mättnadskänsla.

Bild på olika produkter från vår detoxserie; Detox Greens, Detox Näringspulver, Detox Kapslar Morogn och Detox Kapslar Kväll.

Vad innehåller Detox Greens?

Healthwell Detox Greens pulver har ett innehåll på 100 % naturliga ingredienser av grönsaker, frukter, bär, örter, kryddor och alger, ett innehåll som ger dig en mängd olika vitaminer och mineraler. Förutom att det näringsrika innehållet hjälper till att skydda dina celler från oxidation och fria radikaler bidrar pulvret till en fungerande matsmältning, skön mättnadskänsla och utrensning, egenskaper som främjar din detoxkur.

I detoxpulvret hittar du:

 • Vetegräspulver som trots sitt namn är glutenfritt. Vetegräs är mycket näringsrikt och innehåller bland annat klorofyll, aminosyror, koppar, zink, järn, kalcium och vitamin E. Förutom det rika innehållet av näring består vetegräs till hälften av fibrer, något som bidrar till tarmfunktionen och som är gynnsamt för din detox. Vetegräs är även rikt på klorofyll som för växter fungerar likt vårt hemoglobin i blodet. Klorofyllrika mörkgröna växter är populärt att använda sig av i utrensande och renande kurer. Förutom det rika innehållet på fibrer och klorofyll är vetegräs rikt på basbildande mineraler och bidrar till en normal pH-balans i kroppen, vilket gör vetegräs till en populär produkt att använda sig av när du vill få tillbaka pH-balansen i kroppen, som vid en detox.

 • Spirulina är en näringsrik alg som har ett innehåll på inte mindre än 100 olika näringsämnen. Spirulina består exempelvis av 60-70 % protein och innehåller alla essentiella aminosyror som kroppen behöver. Förutom att ha ett högt proteininnehåll är spirulina rikt på vitaminer och mineraler som järn, magnesium, kalcium, kalium, zink, B-vitaminer, C-vitamin och E-vitamin. Tack vare detta spektakulära innehåll är spirulina rikt på antioxidanter, klorofyll och den essentiella fettsyran omega-6, ett viktigt innehåll som bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress och gynna immunsystemet.

 • Spenatpulver är rikt på vitaminer, mineraler, klorofyll och thylakoider. Thylakoider finner man i många mörkgröna bladgrönsaker och man har upptäckt att de bidrar till att både matsmältningen och upptaget av näring från maten sker långsammare, vilket kan ha positiv inverkan på din aptit. Genom att matsmältningen sker långsamt skickas signaler att du är mätt vilket leder till att du äter mindre.

 • Avokadoextrakt är rikt på vitaminer, mineraler, antioxidanter, fibrer och nyttiga fetter. Tack vare detta innehåll får kroppen både näring och kan eventuellt ge en längre mättnadskänsla.

 • Fiber ger en skön mättnadskänsla samtidigt som det bidrar till en normal tarmfunktion.

 • Nyponpulver är rikt på vitamin C och mineralerna järn, kalium, kalcium, folsyra och magnesium. Vitamin C fungerar som en antioxidant och bidrar till immunssytemets normala funktion. Järn bidrar till en normal blodbildning och syretransport och kalium hjälper till att reglera blodtrycket.

 • Rödbetsjuice från rödbetor är rikt på inte bara vitaminer och mineraler, utan har även ett högt innehåll av nitrat och flavonoider. Nitrat har visat sig kunna påverka kväveoxidbildningen, som i sin tur hjälper till att vidga blodkärlen, vilket leder till en god blodgenomströmning. Studier har även visat att rödbetan innehåller aminosyran betain samt är fiberrik, egenskaper som är intressanta när det kommer till detox och utrensning.
 • Maskrospulver har länge använts inom hälsokost i samband med renande kurer. Maskros räknas som en ört och innehåller inte enbart C-vitamin och mineraler, den har även ett rikt innehåll av bitterämnen.

 • Bidrottninggelé använts mycket inom skönhetsprodukter tack kvar dess fylliga innehåll av kollagen, enzymer, aminosyror, vitaminer och mineraler. Bidrottninggele gör inte bara gott på huden - den fungerar lika bra för att vårda insidan.

 • Acerolapulver har ett högt innehåll av vitamin C, så pass högt att det har cirka 30 gånger mer C-vitamin än en apelsin. Förutom C-vitamin är även acerola-körsbäret rikt på kalcium, järn, antocyanin och antioxidanter.

 • Vindruvskärnextrakt är rikt på flavonoider och polyfenoler som fungerar som antioxidanter.

 • Citronmelissextrakt har länge använts i kosttillskott för lugn och ro och skapa en känsla av avslappning.

 • Grönt te-extrakt innehåller så mycket som 40 % polyfenoler. Polyfenoler är en mycket intressant ämnesklass som innehåller fenolgrupper, något som kan fungera som antioxidanter. Grönt te innehåller även katekiner så kallade EGCG som har studerats för dess positiva effekt vid diet.

 • Ingefärsextrakt har ett rikt innehåll av vitaminer och mineraler - för att bara nämna några finner du koppar, zink, vitamin B6 och vitamin E. Men i detta avseende är ingefärans innehåll av gingerolerna intressant att titta på då de har visat sig öka värmeproduktionen i kroppen, vilket kan ha positiv inverkan vid energiförbrukning vid en detox.

 • Acaipulver är rikt på de nyttiga och hälsosamma omega-fettsyrorna, antioxidanter, polyfenoler och flavonoider.

 • Blåbärspulver har ett rikt innehåll på vitaminer, mineraler och fettsyror och har länge använts för dess positiva påverkan på magen. Blåbär har även ett högt innehåll på steroler och antioxidanter som skyddar cellerna från fria radikaler och bidrar till ett normalt fungerande immunsystem.

Så påverkar pulvret din detox

Detox Greens pulver använder du i din detox för att säkerställa ditt intag av viktiga vitaminer och mineraler samtidigt som du boostar kroppen med antioxidanter som hjälper till upprätthålla ett gott immunsystem. Näringen bidrar även till en bra mättnadskänsla som hjälper dig att genomföra din detox. Du kan genomgå en detoxkur när du vill eller behöver ha en kickstart för ett hälsosammare liv och komma igång med sundare vanor.

Dosering av Detox Greens

Blanda en portion, 7 gram, av Detox Greens pulver tillsammans med 2 deciliter vatten och ta en portion på morgonen och den andra på kvällen. För bästa effekt av din detox kan du med fördel kombinera Detox Greens med Detoxkapslar Morgon och Detoxkapslar Kväll. Ta då Detox Greens 30-60 minuter efter Healthwell Detoxkapslar Morgon och 60 minuter innan intag av Healthwell Detoxkapslar Kväll.

Du som inte genomgår en detox men ändå vill dra nytta av allt härligt som Detox Greens innehåller kan med fördel blanda ner pulvret i en smoothie, proteinshake eller i din gröt.

Varumärke

Healthwell
Näringsinnehåll
Skriv en recension
Leverans & betalning

Produktrekommendationer

Super Greens
200 g
Super Greens
-20%
135 kr
169 kr
3,9
3.88 av 5
Tips
Mighty Greens
228 g
Alpha Plus Mighty Greens
395 kr
 
4,9
4.88 av 5
Alternativ
Detoxkur 14 dagar
Detoxkur 14 dagar
Paketpris
895 kr
1240 kr
3,3
3.33 av 5
Tips
Grön Boost Pulver
200 g
-20%
199 kr
249 kr
Andra har köpt

Andra kampanjprodukter

Hela Healthwell -20%
Chiafrön EKO
500 g
-20%
95 kr
119 kr
5,0
4.98 av 5
Wonderful Eyes
60 kaps
Wonderful Eyes
-20%
159 kr
199 kr
Vitamin B-Komplex
100 kaps
Vitamin B-Komplex
-20%
95 kr
119 kr
4,8
4.83 av 5
Blåbär Extrakt
60 kaps
-20%
135 kr
169 kr
Virgin Kokosolja
500 ml
Kokosolja Extra Virgin EKO
-20%
63 kr
79 kr
4,3
4.25 av 5
Gurkmeja
60 kaps
Gurkmeja
-20%
135 kr
169 kr
5,0
5 av 5
Kokosolja doftfri
500 ml
Kokosolja Doftfri EKO
-20%
55 kr
69 kr
5,0
5 av 5
Maskros
60 kaps
Maskros
-20%
71 kr
89 kr
4,5
4.5 av 5
Ingefära
100 kaps
-20%
103 kr
129 kr
4,8
4.75 av 5
Kalcium 800
120 kaps
Kalcium 800
-20%
79 kr
99 kr
4,8
4.75 av 5
Spirulina EKO
200 g
Spirulina EKO
-20%
103 kr
129 kr
4,7
4.69 av 5
Gurkmeja Premium
60 kaps
Gurkmeja Premium
-20%
199 kr
249 kr
4,7
4.67 av 5
Magnesium 800
100 kaps
Magnesium 800
-20%
79 kr
99 kr
4,6
4.61 av 5
Chlorella EKO
200 g
Chlorella EKO
-20%
119 kr
149 kr
4,8
4.85 av 5
Kalium 750
100 kaps
Kalium 750
-20%
79 kr
99 kr
4,9
4.86 av 5
Vetegräs EKO
200 g
-20%
95 kr
119 kr
4,3
4.33 av 5
Chlorella EKO
200 kaps
Chlorella Kapslar EKO
-20%
143 kr
179 kr
4,5
4.5 av 5
Spirulina EKO
200 kaps
Spirulina Kapslar EKO
-20%
135 kr
169 kr
4,6
4.63 av 5
Nyponkapslar
150 kaps
Nyponkapslar
-20%
119 kr
149 kr
4,3
4.29 av 5
Collagen Plus
90 kaps
Collagen Plus
-20%
215 kr
269 kr
4,5
4.48 av 5
Ashwagandha Plus
120 kaps
Ashwagandha Premium
-20%
199 kr
249 kr
3,7
3.67 av 5
Hyaluronsyra Plus
90 kaps
Hyaluronsyra Plus
-20%
215 kr
269 kr
5,0
5 av 5
Ingefära Premium
90 kaps
-20%
199 kr
249 kr
Super Lykopen
60 kaps
Super Lykopen
-20%
135 kr
169 kr
Ginseng Komplex
60 kaps
Ginseng Komplex
-20%
119 kr
149 kr
Vitamin C 1000 +
90 tabl
Vitamin C 1000 Plus
-20%
79 kr
99 kr
Collagen Pulver
204 g
Collagen Pulver
-20%
159 kr
199 kr
Uva Ursi Örter
90 kaps
-20%
135 kr
169 kr
Pantotensyrapulver
100 g
B5 Pantotensyra Pulver
-20%
159 kr
199 kr
Granatäpple
90 kaps
-20%
103 kr
129 kr
Collagen Skin & nails
90 kaps
Collagen Skin & Nails
-20%
239 kr
299 kr
4,2
4.2 av 5
Mag. bisglycinat
90 kaps
Magnesium Bisglycinat
-20%
95 kr
119 kr
4,5
4.5 av 5
Super Lutein
60 kaps
Super Lutein
-20%
119 kr
149 kr
4,0
4 av 5
Betakaroten
30 kaps
Betakaroten
-20%
79 kr
99 kr
4,6
4.58 av 5
MSM Kapslar
180 kaps
MSM Kapslar
-20%
135 kr
169 kr
4,7
4.7 av 5
Vitamin D3 2500 IE
120 kaps
Vitamin D3 2500 IE
-20%
79 kr
99 kr
5,0
4.96 av 5
Vitamin B6
180 kaps
Vitamin B6
-20%
95 kr
119 kr
4,7
4.67 av 5
B5 Pantotensyra
90 kaps
B5 Pantotensyra
-20%
111 kr
139 kr
4,5
4.54 av 5
Selen
100 kaps
Selen
-20%
55 kr
69 kr
4,8
4.8 av 5
Vitamin B12
100 kaps
Vitamin B12
-20%
63 kr
79 kr
4,5
4.54 av 5
Järn
90 kaps
-20%
63 kr
79 kr
4,8
4.83 av 5
Zink
100 kaps
Zink
-20%
55 kr
69 kr
4,6
4.6 av 5
Krom
100 kaps
Krom
-20%
63 kr
79 kr
4,9
4.87 av 5
Folsyra
150 kaps
Folsyra
-20%
55 kr
69 kr
5,0
5 av 5
Silica
90 kaps
Silica
-20%
135 kr
169 kr
4,7
4.73 av 5
Vitamin E
60 kaps
Vitamin E
-20%
103 kr
129 kr
4,5
4.5 av 5
Kalcium + magn.
120 kaps
Kalcium/Magnesium
-20%
79 kr
99 kr
4,9
4.9 av 5
Vitamin C
100 kaps
Vitamin C
-20%
71 kr
89 kr
4,8
4.78 av 5
Detox Te
200 g
Detox Te
-20%
111 kr
139 kr
3,8
3.8 av 5
Svartkumminolja
100 ml
Svartkumminolja EKO
-20%
119 kr
149 kr
5,0
5 av 5

Andra kunder har även köpt

Alpha Plus FitMeal
630 g
Alpha Plus FitMeal
341 kr
 
4,2
4.22 av 5
Andra har köpt
MSM Pulver
400 g
MSM Pulver
-20%
119 kr
149 kr
4,7
4.71 av 5
Vitamin B12
100 kaps
Vitamin B12
-20%
63 kr
79 kr
4,5
4.54 av 5
Krom
100 kaps
Krom
-20%
63 kr
79 kr
4,9
4.87 av 5
Super C Complex
90 tabl
Great Earth Super C Complex 1000
175 kr
 
4,4
4.4 av 5
Andra har köpt
Fitness Kapslar
60 kaps
Better You Fitness Kapslar
-20%
199 kr
249 kr
4,5
4.5 av 5
Hampaprotein EKO
500 g
Hampaprotein EKO
-20%
135 kr
169 kr
4,5
4.54 av 5
Vetegräs EKO
200 g
-20%
95 kr
119 kr
4,3
4.33 av 5
Detox Te
200 g
Detox Te
-20%
111 kr
139 kr
3,8
3.8 av 5
Probio Vital
90 kaps
Probio Vital
-20%
151 kr
189 kr
4,5
4.48 av 5
Äppelcidervinäger
473 ml
108 kr
 
4,7
4.68 av 5
Andra har köpt
Collagen Plus
90 kaps
Collagen Plus
-20%
215 kr
269 kr
4,5
4.48 av 5
Betakaroten Plus
30 kaps
Betakaroten Plus
-20%
119 kr
149 kr
4,4
4.35 av 5
Core Waterloss
120 kaps
Core Waterloss
249 kr
 
Andra har köpt
Detox Morgon
28 kaps
Detoxkapslar Morgon
-20%
103 kr
129 kr
Detoxkapslar Kväll
28 kaps
-20%
103 kr
129 kr
Näringspulver
840 g
-20%
279 kr
349 kr
5,0
5 av 5
Detoxkapslar paket
199 kr
 
Andra har köpt
Biotin 5000
100 kaps
Biotin 5000
-20%
135 kr
169 kr
4,5
4.5 av 5
Selen 200
100 kaps
Selen 200
-20%
71 kr
89 kr
3,9
3.86 av 5
Collagen Skin & nails
90 kaps
Collagen Skin & Nails
-20%
239 kr
299 kr
4,2
4.2 av 5
Ashwagandha Plus
120 kaps
Ashwagandha Premium
-20%
199 kr
249 kr
3,7
3.67 av 5
Vitamin C 1000 +
90 tabl
Vitamin C 1000 Plus
-20%
79 kr
99 kr
Virgin Kokosolja
500 ml
Kokosolja Extra Virgin EKO
-20%
63 kr
79 kr
4,3
4.25 av 5

Lär dig mer

 

Detox, en renande kur

Detox är ett effektiv sätt att maximera kroppens reningsprocess.
 

Spirulina

Mirakelalgen spirulina innehåller fler än 100 nyttiga näringsämnen.
 

Allt om den näringsrika maskrosen

Visste du att maskrosen inte bara är ett ogräs utan också nyttig som hälsokost?
 

Acai- det näringsrika superbäret

Acai är ett blålila bär från Sydamerika som har mycket högt näringsinnehåll.