0 produkter
0 kr
Mathavre med tonfisk- och äggröra är en lättlagad och god maträtt som smaksätts med salladslök och svartpeppar. Denna goda rätt passar både i matlåda, till middag och i utflyktskorgen.
Ingredienser |
| ||||||||||||
4 portioner | |||||||||||||
4 ägg | |||||||||||||
200 g tonfisk i vatten | |||||||||||||
1/2 dl finhackad salladslök | |||||||||||||
4 msk lätt creme fraiche | |||||||||||||
2 krm salt | |||||||||||||
1 krm svartpeppar | |||||||||||||
4 portioner mathavre |
Koka äggen hårdkokta, skala dem och hacka dem grovt. Lägg ägghacket åt sidan.
Häll tonfisken i ett durkslag och låt den rinna av. Blanda därefter tonfisken med ägghacket, den finhackade salladslöken och creme fraichen i en bunke. Krydda med salt och peppar.
Koka mathavren enligt anvisningarna på förpackningen och servera sedan med tonfiskröran och lite finhackad salladslök.