Mina sidor
Mina sidor
Aktuella artiklar | Hälsa | Kost & kosttillskott | Träning | Recept | Skönhet | Naturliga oljor | Miljövänligt | Inspiratörer

Denice Mobergs ismatcha-latte med jordgubbar

Matcha, jordgubbar, vaniljmjölk, is. En enkel, men ack så god kombination – som dessutom är fullproppad med näring från matcha. Testa Denice Mobergs ismatcha-latte – perfekt när du är sugen på något svalkande, uppiggande, nyttigt och riktigt gott!

Denice Mobergs matchalatte i ett glas med ett sugrör.Smarrig och näringsrik!

Ingredienser till en matchalatte
1 dl (ca 50 g) jordgubbar
Ca 150 ml varm mjölk, förslagsvis med vaniljsmak
1 tesked Healthwell Matcha Pulver EKO
En liten mängd hett vatten
Isbitar
Valfri topping: en liten nypa matchapulver

Gör så här:
1. Mosa jordgubbarna noggrant och lägg dem i botten av ett glas.
2. Tillsätt valfri mängd isbitar.
3. Värm mjölken till ca 60 grader och vispa den skummig.
4. Häll den skummade mjölken över jordgubbarna och isen.
5. Vispa Healthwell Matcha Pulver EKO med en liten mängd hett vatten tills det är helt upplöst.
6. Häll försiktigt matchablandningen över mjölken i glaset.
7. Innan du njuter av din smarriga matchalatte – toppa gärna med lite extra matcha!

Ingredienser

 
Matcha Pulver EKO

Var denna artikel till hjälp?   Ja   Nej