0 produkter
0 kr
Dessa kolhydratsnåla muffins är fyllda med rabarber och kokos och är både mättande och goda. Dessutom är de helt glutenfria och perfekta som ett gott och nyttigt mellanmål.
Ingredienser |
| ||||||||||||
ca 15 st | |||||||||||||
2 ägg | |||||||||||||
2 dl mjölk | |||||||||||||
1 dl keso | |||||||||||||
35 g kokosolja (smakneutral) | |||||||||||||
2 dl mandelmjöl | |||||||||||||
1 dl Core Whey natural | |||||||||||||
2 tsk bakpulver | |||||||||||||
2 rabarberstjälkar | |||||||||||||
0,5 dl riven kokos | |||||||||||||
Sätt ugnen på 200 grader. Ansa rabarberna och dra bort det yttersta skalet. Skär rabarberna i tunna skivor och blanda sedan med kokosflingorna. Ställ åt sidan.
Blanda samman ägg, mjölk, keso och kokosolja. Tillsätt mandelmjöl, proteinpulver och bakpulver och rör om. Blanda ner rabarber- och kokosblandningen och klicka sedan ut smeten i muffinsformar. Grädda mitt i ugnen i 20-25 minuter. Låt svalna innan servering.