Avokadoolja

Avokadoolja är en vegetabilisk olja rik på vitaminer och växtsteroler. Oljan kan användas till såväl matlagning som hudvård där den ger näring och återfuktar, tack vare fruktens naturliga fetter. Kallpressad avokadoolja bibehåller sina viktigaste smak- och näringsämnen vid kallpressning, som annars förloras vid upphettning.

Vi har för närvarande inga produkter inom denna kategori. Är du intresserad av att handla produkter inom denna kategori - var vänlig att kontakta vår kundservice.

Fet olja för alla hudtyper

Avokadooljan passar till normal, torr och solskadad hy men även för dig som lider av eksem eller fet hy. Oljan innehåller även vitamin E som skyddar kroppens vävnader och kan öka hudens elasticitet men som samtidigt bidrar till att huden blir återfuktad och får näring. Avokadooljan har en lätt grön färg från avokadoköttet och är något krämig i konsistensen och gör sig därför bra till matlagning. Den milda och goda smaken gör sig bra till bland annat sallader, då du även får i dig de hälsosamma fetterna avokadon innehåller.

Läs mer
Filtrera